Saturday, 18 June 2011

due lagy brg domo jd milek aq . "D

act , niyh cite smalam , smalam , aku n aku nyew sibling , shume nyew g shopping at dp n mp , sebenanyew , alang aquwh , dea na beli jam , so  pegy lha , along aku plak . dea mau crik wallet , aq n kaka aku , yg angah uh , x plan pown na bly pew act , tpy , bile da samapi , aku tros bely slipper tropicana life , almost 40 ringgit gak r , pas uh , aq jalan2 ag , singgah kedai tedy bear , aku , along , n angah ,  bely kan patong papew jewp yg alang nk , burb arie uh burfday dea , urmm , pas uh , aku pown dapadd gak , aq dapad domo yg tok gantong at phone uh , haha , besa sket dr arie uh punye , urm , pas uh jln2 lagy , aku x engad lha aku masok kdai ape name dea , da masok uh , aku minx at along botol air domo , 10 engget jewp , then along bely kan , act , aku na beg domo yg berbulu uh , 50 engget  tpy , x kan r along n bely kan kott , so , aku minx botol jewp r , skunk niyh , bnyk gak r brg domo ade aq , aq ade bear dea yg pling besa uh , botol air , yg gantong at phone uh , besa n kecik n purse dea , sumpah aku suke , haha , aku ngah kumpol duet na beli beg dea plak , haha , eppy meyh aq skunk .. k lha , penad menaip , gottogo , dhaa .

Friday, 17 June 2011

ibu , abah , along , angah , alang , adek tau , dulu , memang adekk buattt mende uh , tapy , skunk x dah , lepas abah tegur adek n ckp at adek , jangan buadd cm uh lagy , adekk da janji tau ngan abah , x kan lah adekk na mungkir janjy adekk nn abah adekk sendiry kodd , pk lha , tady , nape ibu pandang adekk cm uh ? adekk x buadd ibu , adekk x buadd , ibu na tudohh adek coz ibu tengok adek blanje sakan ? ibu , adekk blanje uh , gune duett yg adek simpan sket ,, dr duet , yg ibu bg tokk blanje at ostel uh ,, ibu , tulah gune nyew adekk soh ibu bli an adek tabong , ibu , dulu adekk buat uh , sebab adek na g umah mak cik uh , skunk , adekk pegy , just bli ,air n kopok jewp , uh jewp , k lha shume , nanty adekk sambong lam post baru yaww , morning ,..

Saturday, 11 June 2011

sampai betoll atie kau ea .

weyh , first aq na bgtau kau , yg , aku tulis entry niyh sambel meleleyh  , ,, urmm , kau janjy ngan aku smalam macam org dah nak maty yg kau na gayott nn aku , sekaly kau off enphone , kau x reply text aku , aku call kau tekan bz , ea bhaii , aku ade atie n perasaan gak au , aku ade tahp kesabaran gak , der , lu pk gua dok at umah niyh lame ker ? ea bhaii , gua budak ostel lha bhaii , budak ostel , lu cube r gune ox sket , kalau wa buadd lu cm uh , lu saket atie x bhaii ? confirm r kan , nak2 , lu niyh an cepadd mara , muke ganaz , tpy , dlm atie ade tmn , ea , dah lha , malas wa na cite panjang2 , saket atie tau x? ded8 tok sesape yg dah buad kat aku cm niyh , malam niyh , sebelaskosongenamduaribusebelas ,,, aq engadd sampai aku maty bhaii tarikh niyh ..

Friday, 10 June 2011

dea aq punye bhaii , brani kau amek ??

urmm , bnyk kaly sudaa aku buad entry sal dea , urmm , again , story sal ZULHILMI  , urmm , dea someone speacial tok aku , dea abg angkat aku jewp pown , bukan nyew sesape , tp , sumpah , dea speacial gler tok aq , urmm , sumpah , sygs dea gila babi ,.. na tgok pic dea ? jap ea , mau upload jap .........


                            ensem sial pakai baju melayu .. 
                                   abang , abang smart ,.
                                   haish , abang sapew r niyh ..

da da lha uh , cukop lah pic dea , urmm , last sentence , aq sygs kau gilagila ,... dhaa . gottogo..








 

Thursday, 9 June 2011

aq na sngat2 face to face ngan kau .

abg , 4 your information , adek na sangatsangat face to face ngan abg , cyez , tpy , adek segan plak , adek tau abg pown segan , urrm , hope , harapan jagy kenyataan ..

lepax ..

oit korang , korang uat pew ? meshty x ut papew arn ? meshty bosan an ? urm ,, merujok tajuk at ats , mesty r aq tgah lepax an ? best ... korang na join ? meyh r dtg siniyh ... 

Tuesday, 7 June 2011

new background

weyyh korang , korang pasan x aku ade background baru
? urmm , background niyh , ak chilokk at fb org , pastu , aku try r masok an jady background aq , last2 , dapad gak ,hah , eppy meyh , mau try mende laen plak , k lorh , bubye .

lame sudahh

oit korang , lamee sudahh aq x update blog niyh an ? urmm , bukan nyew pew , bz sket . tlg mummy at kdai ,,, urmm , aag pown , aq de uat blog baru , kat muzy.com urmm , kat situ leyh uat mcm , urmm , keyh r , mau lihat iniyh blog lah , na pk , mane yang patowt d ubah .. dhaa .

Saturday, 4 June 2011

sorry ea sygs ..

ola shumeshume , urmm , tajok entry kaly niyh sedeyh skeet yaww just wanna story bout what happen to me today ...urmm , weyh , aku niyh over ea ? kalau over , sorry tau , au x berniat pown , sumpah weyh  , demi ALLAH aku x berniat dohh , aku syg kau , sebab uh lah aku jady cm uh , tp , kalau kau x suke , it is okay , aku akan try tok ubah perangai aku yg over uh ... urmmm , td , aku gebang kau sal yg aku jual num kau uh at sorang mamat , sumpah doe aku x jual ,,, aq memang over , tapy , aku x dew r sekejam uh sampai na jual num kau pulak , urmm , don know what to say lagi lah syg ... urmm , td kite gayot , act , aku gayot lm keadaan marah tau ? urmm , yew r , ptg uh aku kol kau , kau ckp kau tengah maen bdmenton dengan TEMANTEMAN kau yg laen , or maybe BFF'S kau yg laen , aku bukan menuduh tau , aku just membuat andaian jewp ,..., aku leyh accept kau cakap cm uh ,, act , aku x rase papew pown kau ckp cm uh , tp , tetibe kau tanye AINA , eh2 , kau ade nmpak FARIQ x ? kau sedar x aku denga ? and kau seda x time uh aku tgah ckp ngan kau ? kau tau aku x suke an ? tapy kau buat jugak , buad mase skunk , maybe aku leyh tahan ag dohh denga , tp , pas niyh , x tau r ... urmm , then , letak cm bese , pas uh aku off fone kau tau x ? meshty r x an ,,, kau mane penah nak amek tau sal aaku on fone ke x , aku off fone ke x .! urmmm , aku off , coz , aku bengang tdd , then , bile aku rase dah okay , aku on balik , stret kol kau , na tau nape aku kol ? sebab aku engadd at kau .. kau ? ade engad aq ? urmm , maybe bile time kau susah jewp kott ...aq kol , pas uh kau ckp kau bdmood , asyik na mara org jewp ... kau memang mccm uh atau kau mahu bgtau aku yang kau tengah marah at aku ? entah r weyh ... kau jewp yg tau .. urmm , then , kau macam berdalih , x mau ckp nn aq , kalau x nk ckp , kau bg r tau aku , leyh aq letak on da spot . tau ? urmm , then , aq ckp aq x mandy ag , aku ckp cm uh cm bg kau point pulak x nk ckp nn aku an ? urmm , pas uh , beria2 kau suroh aku letak fone and g mandy , berulang2 kaly lak uh , pas uh aku kate , jap ag , lm showwer ade org , then , kau ckp , esok ko blik kg , n kau kate kau x mau bawakk fone , aku kate bawakk r , coz aku mau mcg kau , menande an aku engadd at kau ,..kau kate kau malas , malas na bawak , atau malas na mg nn aku ddohh ? jujo lah weyh , aku x nk kawan nn org yg bepure2 dohh , jujo keyh syg ? urmm , then , aku da x leyh tahan ag , aku ckp , okeyh , FAEZAH ZAMZURY memang x nak mccg nan SARAH AINA , da x nak uh x pew lah , SARAH AINA x mau pakse , keyh ? bye , semekom , n , sejak aku letak uh , sampai skunk aku off fone tau ? sumpah dohh aku fed up nan kau , aku rase kau cm da x mau layan aku ag ,, urmm , maybe betol kate ain , just wait n see , ,, niyh kot yg dea soh aku tunggu uh , urmm , x pew weyh , kalau kau dah bosan n malas na layan aku yg ngade2 niyh , aku rela dohh lepas kan kau at aen balik ,,, urmmm , mungkin , mamang bukan takdir kite tok jady bff an ? tp , aku still na kau tahu ,sometink , iniyh die :
KAU PENAH BUADDD AKU SYG AT KAU , N AQ STILL AG SYG AT KAU , N , WALAUPOWN , PAS NIYH KITE DAH X DEW PAPE , AQ AKAN ALWAYS SYG KAT KAU , NUR FAIZAH BT ABDUL ZAMZURI .... pas niyh kalau kite da x dew pape , engad larh , kite penah jd best frien keyh ? syg kau damn much dohh ...

Friday, 3 June 2011

urmm , kisah idop mierah arie niyh ...

first , mau bgtau yg entry kali niyh panjang oke ? urmm , yew r , sepanjang arie nyew post , urmm , oke , one by one , pg td , mierah bangon kol 9 lebeyh cikit , then tunggu membe , dayah , coz da janjy na uat rambot , tp , dea x dtg cmpai r kol 12 lebeyh mierah kol dea , dea kate , mummy dea x bg dea kuar , urmm , sengal punye mummy r itu org .. then , mierah kate , neve mind , mierah pegi laen kali jewp , urmm , then , da confirm x pegi uh , mierah kejot abg mierah , along , kalau mau tau yg mane along , tengok at blog lame mierah k ? urmm , kejot dea mcm kejot org yg dah x leyh bgon suda tau  ? saket gilagila atie mierah tengah hari td , dah lha panas terik ,  , then , dea buad mierah ag panas  ,., urmm , kan mierah ckp , mierah gado nn mierah nyew b an ? urmm , dlm pukol 2 cm uh , dea text mierah au , dea tanye tenga buad pew , mierah ckp r , tgah lepak2 at kedai mummy mierah , then dea , tanye mcm2 au , sumpah mierah eppy gler , mierah pk , dea marah gilababi at mierah pasal semalam mierah kasar bahase nn dea , upe nyew , dea just tekilan ckit jewp ,,, urmm  , sumpah mierah eppy gila bila ddapad good news uh , urm , syg betol b at mierah an ?huhu , untong betol sapew dpt b uh kan ? urmm , skunk niyh mierah yg untong , esok2 , ntah sape plak yg untong dapad b an ? urmm , then , text dea x lame sangad r , coz , dea ade at kedah , line x bpew mau betol , so , stop lha  texting nn dea , then , mcg nn dayah , cite sal mierah nyew b , dea pown turot eppy jugak coz membe terchienta dea eppy , then , dlm pukol 6 cm uh , mierah teman dayah 4 her last day with me g jalan2 sg udang jap , kite org bely cincin , gantong fone n macam2 ag r mende yg same , besh wook , dea blanje mierah brg , mierah blanje dea hot ticket 15 engget , huhu , supaye mierah dapad text sama dea , da uh , kol 7.15 mierah masok umah , dah say goodbye shume , mierah pown masok lah , on9 kejap , then  , along soh mandy coz mau pegi shopping at jj baru , mierah pown mandy r ,,, urmmm , da mandy2 shume , mierah troz shiap2 , wwhile along mierah tgah mandy ,, urmm , mau tgok dressing mierah td ? urmm , nanty mierah masok kan yerw ... urmm , then , at sane along mierah ckp , amek jewp papee nanti along bayar , mierah amek r purse domo , then dea kate , bayar lah , sumpah mierah bengang td , so , mierah bayar lah sendiry , then ,,, mierah ekot dea beli baju plak at lm jusco , murah gile baju dea , x lepas rm20 au ,, urmm , then , da jalan2 shume , jumpe nn kaka mierah balek , then , gerakk g makan at cheng , along borak2 nn membe dea , mierah dok nn kaka mierah , angah , then da makan shume , membe along tlg bayar an , *baek betol dea * then , otw mau balik , mierah macam org gila terpekik telolong lm kete nyanyi lagu , hahaha , urmm , besh lah jugakk malam mierah .. urmm , then , sampai jewp uma , jumpe ibu n abah , then , troz gayot nn iezz , bff mierah , then , troz dapadd an lappy , on9 , then , tulis iniyh entry lah , that's all for today , see yaw ... bubye , salam ,,, sygs readers *kalau ade* ketadketad au ..

Thursday, 2 June 2011

aq da ckp an ?

aku da ckp an ko an b , aku x ske  kene pakse , kalau kau nak , x leyh ker kau saba , sumpah weyh aku ckp b , aku penadd nan kau lha b , b , kau nak pic aku buad ape b ? nanty lelamee kau DELETE gak an b ? b , cukop-cukop r uh pakse aku b , aku ckp aku x mau bagi , aku x maau bagy r , b , pew slah nyew , kalau sekali sekala kau paham aku plak b ? niyh x, asyik aku jer paham kau b , b , aq ade perasaan gak b , aq ade atie gak b , b ,walau pown aku just ADEK kau jewp b , tp , x semeshty nyew kau boleyh suke2 suroh aku b , kau pown , x leyh gak , suke2 jewp na ngajok lah , bengang lah , marah lha , geram lah , itu lah , ini lah , nenek kau r .,, kalau kau boleyh buad cm uh an b , aku pown boleyh b , tp , an b , aq x bud b , coz aku PK PERASAAAN kau b , aku bukan cm kau , suke MEMBABI BUTA b , sumpah aku ckp , aku x ske care kau , n , aku x ske bile aku tengah ckp tetibe org potong , nak2 plak bile aku tgah ckp phone org uh tetibe letak , aku penah ckp at kau an b ? tp , kau buad jugakk an b ? tetiba lak aku rase cm sia2 doe aku ckp at kau b , coz , kau memang x penah nak dengar ckp an b ? ntah2 , ckp MAK BAPAK kau un kau x dengan an .? urmm , lantak r b , skunk niyh , pew yg aku tau , pew kau nak buad , kau buad lah b , kalau aku halang pown , kau buad jugak ann b ? tol x? b , engad au , aku x suke , kalau lah pas niyh kite still contacct ag , aku hope kau x cm niyh ea b ? kalau pas niyh kau nak baek nan aku balik , aku x kan terim kau selagi kau x janjy ngan aku yg kau akan ubah perangai n sikap kau yg selalu uat aku meyampah tu b , hermmm , dha lha , aku malas mau cite sal kau lagi b ...kalau kau bace entry aku niyh an b ,, aku hope kau seda , yg aku tulis niyh pasal kau . keyh ? thanx for what had u give to me , aku x berharap pown  at kau ... bubye..

Wednesday, 1 June 2011

hampa + kecewa

eyt , salam , urmm , today , a.k.a. arie niyh , urmm , 2 june , semalam aku berharap gilagila arie niyh leyh uat rambot ,,,, urmmm , tp , bangon pg jewp , dayaah text aku kaate , dea x leyh g uat rambot nn au arie niyh , coz , mak dea mau antaa dea , adush , toyol betol r mak dea , saket atie aku ,dah r x bg dayah kwn nn aku , bangang punya org , suke betol kongkong ANK , aku x ske tau org buad cm uh , haish , kalau aku dumm kau laju2 , pecah bijik mate itam kau r .! penin aku tengok perangai kau ,, urmm , so , aku kol shume2 fwen aku pown , dorang x leyh teman , nak g jahor lha , balik kedah lah , itu lah , nenek dea lah .! urmm  , sumpah aku fed up weyh ,, urmm , k argh , mau bace itu novel TAHU RASA CINTA , auu , tajok sweet + jiwang , act , uh citew klaka lha .! chawwwux ...
eyt korang .! urmm , sebena nyew an , ade banyak gila post mau tulis , tpy , one by one dulu keyh ? urm , niyh post mau cerita pasal itu , aq texting nn abg terchienta .! urmm ,, first2 , aku anta , aku kate , t kalau da bez men game , kite texting au , then dea kate , oke SYG , ahhaha ,! aku ckp , gatal eik , then , dea reply , hurrmmm, k lha , lepas niyh da x yah ag sebot perkataan uh , cepadcepad aku reply kate , xpew2 , ckp lha perkataan uh slalu .! *sumpah gedik weyh time niyh* haha ... urm , then dea kate , oke , pas niyh abg sebot ag , bebanyak kali ,! aku just reply , hahahahaha ,! then dea x reply , aku misscallled , then , smpai lha text dea , ckp , dea tgah do omework *rajin betol abg aq sorang niyh* ,, urmm , aku ckp lha , rajen eik , abg sape lha niyh , dea kate , entah , then aku ckp lha , urmm , x pew r kalao x mau ngaku , then dea kate , alah adek , jgn r majok , aku ckp , r , kalo nk jugak ? dea kate , jgn r ,, jgn r ... jgn r... urmm , aku ckp , aku still mau jugak , then dea tanye , nape niyh ? aku jawab , BENGANG .! asl ? dea ckp . aku kate , coz , ade abg angkad tp x mau ngaku , baek x yah ade abg angkat .! then , dea kate , abg just kidding jewp lha td syg , then aku ckp r , kalau adek t8 serious cm new ? dea , kate  , ske atie r , yg penting , abg just kidding jewp .! then , aku reply r , kate , ouh , tetibe lak adek rase abg iyh cm x nk amek tau perasaaan adek langsong , sedeyh ker , eppy ker , tachink ker , urmm , x pew2 , adek ske cm niyh .! then dea kate , jgn lha cm niyh , sumpah abg gurau jewp td , urmm , dengan x ikhlas aku kate , oke .. end of the post  ,, wallaweyh , panjang seyh .!

asl eik ?

ea , aku pelik r , asl eik , sejak aku balik niyh arn , aku asyik emo jewp ,, urmm , aku pown x tau nape , urm , abes satu rumah aku tengking , including my parents tau ? urmm , derhake betol anak dea yg bongsu niyh arn ? urmm , sumpah weyh aku ckp , aku x nk jd ank derhake , aku x nak masok nerake , aku takot weyh kene sekse nan azab yg kite shume x kan tahan punye r .! weyh , tlg r , tp mau buadd cm manew ? aq mende da terjady da pown , ! YA ALLAH  , ampunkan lha hambamu yg lemah lagi tidak sempurna ini YA ALLAH , aku bermohonn kepadamu , aku x sanggup menahan siksa azab mu wahai tuhan ku yg ku sembah , urmm , amin , sumpah weyh aku takot , cm new mau buad iniyh ? arap-arap lha ibu , abah , along , angah , alang , n shume2 org yg aku marah , tengking , x lyn , shume maafkan aku okeyh , that's all 4 rite now .! dhaa ....