Saturday, 17 September 2011

tak tahu nak buat title ape .

assalammualaikum , x jawab dose , lau jawab sayangs . 

aku sedeyh lha . aku tak tahu nak cakap ape lagy dah nak buat orang percaye kat aku . selame niyy aku try tok saba bile kau mara aku  . aku deam je . tak menjawab . arie niyy pun same . aku tak tau lha sampai bile aku boleyh saba dengan kau , aku memang x berhak pun nak menjawab even bukan salah aku , kalau aku menjawab nanty aku derhaka . kalau aku ckp words bukan pun aku dikire derhaka . aku nak buat apew lagy . knape mesty aku je tanggong kemarahan kau , kenape orang a , orang b . tak kene skali . aku tak paham lha . kalau tanye haty aku ape aku rase kat kau . mesty haty aku jawab . kau niyhh pilih kasih . kau tahu . dalam kempat-2 kami niyhh . kau paling sayang orang b . tahu tak ? tahu x ? kau pernak ke seda semua niyy ? mesty takk kan ? aku confirm . sebab tuh lha kau still lagy dengan dunia kau yang tunggang terbalik niyhh . aku bukan nak bukak aib kau kat sini  , tapy aku dah tak tahu dah nak ngadu kat sapew lagy . orang sekeliling aku semua nyew tak percaye kat aku . da lha aku mals na cerita panjangpanjang , bukan nye ade org na bace pung kan ? so . baik aku stop .

Friday, 9 September 2011

aku bukan PENAKOT .

assalammualaikum , hye peeps . post aku arie  niyh nak ditujukan kat cik a dan cik b . mulai skunk aku tak boleyh tulis name org sebarangan kat siniyh . nanty kalau jady kes . aku yg salah . first , tok cik a . kau engat kau spe na mara-2 aku ? bapak aku ? mak aku ? nenek aku ? cikgu aku ? hah ? agak r bodoh . mak bapak aku pun tak pernah mara aku cm tuhh tahu ? kau lak nak over-2 niyy ape cer ? da buang tabiat nak maty ke apew ?haha . alangkah bahagie nyew aku lau kau da takk ade lm idop aku . ouh , hary tuhh aku tahu kau perly aku . coz aku niyy tak de lha bodoh sangat .kau tanye . kenape just ade pic dea je lm purse aku ? oi bontotb . kau yang tak nak bagy gamba kau , lepas tuhh kau nak ckp aku rampas dea pulak . ea . pergy mampos dalam loji lha kau bangang , act . kau yang na rampas dea dary kiteorg . mule-2 kiteorg berempat . then . tinggal tiga . lepas tuhh tetibe kau orang masok . lepas tuhh kau pergy mane-2 . kau bawak dea je . kau tinggal kan kamy . so skunk , sape yg PERAMPAS niyyh ?kau da bute ke ? ouh . padan lha perangai kau cam butohh . haha . *puas hati aku* aku rase cukop kott setakat niyy . len kaly kalau kau buat lagy , aku tulis-2 lagy ea .



oke , next . we go to cik b pulak  . hoii budak dasar tak rety kenang budy , niyy bukan nak berkire ke oe tahu . niyy na biau kan kau seda diry sikit . kau takk engat ke bape kaly family aku penah anta kau balik . kalau takk . melanguk lha kau kat school tuhh bodoh . weyhh . lagy satu . len kaly bukak purse org tuhh . mintak lha permision dulu . niyy mesty kes tak penah blaja adab kan ? ea  ,, kalau gely pegang nametag aku , tak yah lha simpan lagy . buang je teros. next , kau kan da buat salah , so , aku kene lha bagy tahu cikgu . betol tak readers ? betol kan ? kau kalau nak jady budak berjaye , kau kene lha bagytahu kesalah budak yg memang da buat salah tuhh kat cikgu , ea , kau nak bagy tahu cikgu yang aku pernah bawaak phone ? bagy lha tahu , cikgu da tahu da pon . coz , aku cendiry oergy mengaku . bukan nak tunjuk baek deka sini . tapy just nak bagy taahu tuhh . weyyh . niyy aku nak cakap . yang aku bagy tahu cekgu pasal salah kau tuhh kan ? cikgu tak angkat name pun . so . memang takkan ambik tindakan lha kan ? bodoh punye budak lha . ea . dah lha , malas na membebel lagy . buat penat tangan aku jea .  k lha ....................................            DDHHAAA..........................................................................

Saturday, 3 September 2011

T.A.K.M.A.H.U.B.A.L.I.K.H.O.S.T.E.L.

assalammualaikum  x jawab dose , lau jawab baek , 

hye peeps . weyh korang . aku tak nak . balik ostel lha . jum pergy baka ostel nak takk ? aku penat lorh dudok ostel . kene ejek . malu dohh . tahu lha aku tak sempurna . tapy . tak payah la macam tuhh . aku pung ad haty dan perasaan jugakk . tolong vboleyh tak ? tolong jangan ejek aku lagy . aku rase takot doe nak lalu depan korang . please janagn buat aku stress lagy . nanty lagy mcm-2 aku maky kau orang nanty . aku bency r korang buat aku macam nieyhh . tak suke aku . ckp kat aku tross lha . tak payah lha men ejekejek . aku saket ati lha . cuba kalau aku buat kau orang macam tuhh . saket atie takk ? stress tak ? korang dah lha nak exam  . buat lagy macam tuhh . nanty lau aku takk maaf ken nanty baru tahu ken ? baru lha menyesal . bagai kan ? ea . pergy mampuss same korang . lau korang fail pung . kesah pulak aku kan ? sorry kalau aku kurang ajar sangat . aku dah terlalu saket atie lha . korang kalau naak minx maaf , minx maaf betol-2 tahu . tulus dari lubuk hati korang yang paling dalam , . insyaallah aku maaf kan  . just satu aku nak cakap . korang jangan lha buat macam tuhh lagy . even dekat manemane pun korang pergy . keyh kha readers . aku chiau dulu . ....... dddddddddhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa .....................

Friday, 2 September 2011

one . two . three .

sekarang . aku ade hobi baru . iaitu . angkat gamba sendiry gune webcam laptop aku . haha . best takk hobi baru aku tuhh ? korang nak tengok tak hasil kerja aku tuhh ? kejap ea . memey lha x cantek asalken aku happy . haha . kejap2 . aku upload ... haaa . naahhh . amek kau . nak sangat tengok kenn ? taaaadaaaaa....




    . NUR SARAH AINA BT ABDUL PATAH . 

 













ea . da lha tuhh . wifi aku lembap lha pulakk . cukop lha too kenn  ? taken at 1.15 a.m , 02.09.2011. saturday . in my own room . :)hope korang enjoy bace blog aku . 

abah . adek nak niyy . :)

abah . sarah nak phone niyy . boleyh llha abah . boleyh lha , boleyh lha . . please . last sara minx abah bely ken sarah phone . *selame niyy penah minx ea ?* boleyh lha abah . abah na tgok rupe dea ? kejap ea . tapy . lau sarah tunjuk . abah janjy takk abah boleyh bely kan ? janjy lha ea abah ? jap2 , sarah tunjuk .





ade lagy nieyh , gamab lagy satu nieyh , depan blakang , tepy boleyh tgok , arah nak yg nieyh jugakk , kaler nieyh jugakk , boleyh kan abah ? please . merayu menangis pun sarah x kesah . asl ken dapad . boley x?





 cantek kan ? boleyh lha abah , please . kempuanan nak handphone tuhh . x sampai rm500 tahu . boleyh lha . boleyh lha . boleyh lha ea  ?







dea aku punye SEORANG . tak puas hati ? kesah plak aku ken ? hah . ")

ASSALAMMUALAIKUM , x jawab dose  . lau jawab baek .

aku ade bende na story nak story nan korang . aku sayangs dea . sayang sangatsangat . sebab ape aku sayangs dea ? sebab dea kaka angkat aku . haha . korang ade ?  lau ade pun . kesah pulak aku ken ? haha .
back to my kaka . dea cantek tau . comel lagy . *kaka , jangan kembang * . untung gila sape yang ade relation dengan dea . sebab dea baek . caring . n memahami . cite je lha masalah korang kat dea . confirm dapat kate-2 hikmat punye . macam tuhh lha aku suke . somene yang memahami , n cube rase ape yg aku rase . korang nak tengokk picc dea ? betol nieyh na tengok ? jangan terkejut suda . cantek sangatsangat . yew lha . name pung aku punye ken ? of course lha cntek . jap2 . haa . nahh . amek kau . nak sangat ken ?





   cantek ken ? aku tak pernah tipu readers aku . comel . nk num phone ? minx sendiry . haha .




  simple , tapy still cantekk ken ? tahu korang jeles . kesah pulak aku ken ? haha . sudahh . tak mahu banyakbanyak . nanty korang takk tido malam pulak . asyik terbayang ken kaka aku yg sorang nieyh . k lha . dhaa . sayangs kaka narina azni seorang saje . *boleyh takk kaka kalau macam tuhh ? *







Thursday, 1 September 2011

kata hati :)

assalmmualaikum , 
x jawab dose , lau jawab sayangs .

weyh-2 . korang na tau takk ? takk nakk tahu pergy jaoh-2 . na tahu . bace lha .  . aku rindu kaka aku ,SITI NUR AMIRA . dulu . kite org rapat gilagila , tapy sejak dea form3 . aku rase kitrorg jaoh sangat-2 .aku sayang dea . sayang sangat-2 . sebab tuhh lha aku rase kehilangan dea . aku engat lagy . waktu tuhh dea form 1 . aku darjah 1 . . dulu aku kawan ngan budak kecik , act . tak delah kecik mane pung . beze umo . 2,3 tahun jea , . ade lha , satu hary tuhh , budak tuhh buat ape ntah , aku x engat  . tapy budak tuhh buat aku nanges terok sangat-2 , tapy x de sorag pung family aku yg tau , then . ade lha satu malam tuhh , aku tido lha dengan kaka aku nieyh , *akunieyhlauadeprobs,sukenangestimenatido* , waktu na tido tuhh , aku nanges    



kaka : nape adekk nanges ?
aku : aku citew lha at dea ape yg budak tuhh buat , .
kaka:(nanges)
aku : kadang-2 ken , adek rase , adek macam tak wujud jea kat sume org  . cm x bergune jew kat sume org , 
kaka : (sambil nanges) nape adekk ckp cm tuhh ?
aku : ye r , semua org x syg adekk , semua org takk suke adekk , even family adekk skaly pung . 
kaka: adekk , manew ade adekk cm tuhh , alang syg adekk , alang suke ade adik cm adekk , alang tak nk ilang adekk . alang syg adekk sngt-2 , alang sanggop maty tok adekk . (nanges) 





sampai mcm tuhh skaly , tapy napew sekarang alang berubah? napew alang bency adekk ? napew alang da x syg kat adekk lagy ? asal alang tau  , adekk pun syg alang jugakk . adekk suke ade akaq mcm alang  . mcm angah , dulu . semua bende alang share ngan adekk , semua secret alang adekk tau .semua probs lang adekk tau . tapy sekarang ? alang , adekk just nak alang tau , adekk rindu sangat-2 alang adekk yg dulu  . alang adekk yg always support adekk dr blakang , alang adekk yg always denga probs adekk . alang adekk yg always ade bile adekk alone . hah , maybe tuhh just mimpy tok adekk dapat balik alang adekk yg dulu . 
p/s : korang nak tgok kakak aku yg alang tuhh ?


















dea lha kq aku yg aku rindu tuhhh . alang , hope gilagila alang bace . :)