Tuesday, 31 May 2011

ea , aku bechy tau ?

ea , ko nak tau somethink x , aku bukan nyew nak  k.a. nn ko , tp , sumpah weyh , aku x minat , n aku benchy ko buadd mcm uh , aku tau kau f4 tp , x semeshty nyew , ko leyh sentoh , pegang or tengok barang2 junior ko cm uh jewp kan ? ea , waktu ko f1 dulu pown , meshty x ske an f4 uat ko cm uh ? kan3? ea ,  aku tau lha , shume org akn rase cm uh , urmm , niyh aku na bg tau niyh , aku x suke ko uat cm uh , abes kantoi segale rahsia yg aku nk simpan dr pengetahuan ko .! tau x ? ea , waktu aku mule2 masok pown aku da benchy kau tahu ? bile ko uat cm niyh , lagi larh aku x ske . ea . dah lha , malaz mau story panjang2 r , t kau pandaii2 r pk sendyry k ? dhaa . beware yaw ...

p/s : kalo ko rase aku k.a , sorry yaw , urmm , 
        act,mende niyh da berminggu berlalu , just terkenang balik n rase geram ,, that's ll , see yaw ..

urmm , aku bengang , aku bengang n aku bengang , paham x ? stop r weyyh ..

ea , niyh aq na bgtau korang niyh ,, urmm , aku x ske au , org tudoh2 aku , padahal dea pown salah gak , urmm , aku x leyh bgtau korang pew prob aq sebenanyew , urmmm , yew lah , nanti org uh bace plak , lagi lha mampos aq kene , ,,,, , urmm , dea kate , aku yg x nk g koir .! hello ! ko yg x nak bangon oke sebenanyew , sumpah aku bengang , ko yg slah , ko da kene mara , ko bengang , ko tengking2 aku plak , ea , da r time aq kejot ko , ko tengking aku , meshty r x seda an ? urm , e , ko nak tau x aku kejot ko cm kejeot pew ? cm kejot mayat idop au x ? aku bengang kejot ko tiap2 hari aku at umah , tp ko ? bwu kene mara sikit nan abah n ibu ko da mau tengking2 aku , da bengang gila babi nak mampos gak nyew , ! ea , tlg r seda , aku pown ade perasaan tau x ? sumpah aku ckp , aq fed up gler nan ko td , sampai org2 laen skali aku marah , ea , ko x kesian at aq yg kene marah niyh x pew , tp , tlg r kesian at org yg kene marah nn aq , plis .... !!! boleyh x ? dah r weyh , aku tulis niyh  ,,,, bengang aq , so , baek aku stp lha .... urmmm , k r readers , byee2 , 549 korang always ...

arie niyh , shume iniyh terjadi .

eyt korang , arie niyh mierah mau citer , arie niyh mierah x pegi koir , mierah da bangon awal da , 5 mnet sebelom kol 7 , tp , abg mierah yg x nk bangon , dea bangon kol 7.50 , tp , da x sempat , mierah pown da malas da mau pegi , urmmm , x tu naew arie niyh malas sanad ,...urmm , pas mierah ckp mierah x mau pegi .. mierah troz tido ,,, bangon balik kol 2.30 haha . urmm , trok betol  anak dara niyh ,,, huhu .. pukol 12 td , abah mierah kejot ... mara2 coz mierah x g koir .. humm , mierah uat x tu jewp ... urmm  , k arh , mau maen farmville at fb , mierah , da ,   bubye ...

Monday, 30 May 2011

kenape lha aku dapad dea ?

aq nak sangad tau , knape aku meshty dapad dea ? ak eppy nan dea wktu mule2 aku kenal nn dea , tp , sejak dea tudoh aku somethink , tawar gler atie aku weyh ,, then baek , dea uad aq eppy balik , dlm atie aq , still ade ruang ag tok aq syg dea , tp , td , dea buad atie aq tawar , pas uh dea na baek ballik , aq accept jewp , tp , atie aku da tawar , sumpah weyh , aku da x dew atie sebena nyew at dea , tp , td kol dea , aku eppy , skunk , aku x tau pew aku rase ...

the reason is ? i don't know what is the answer ....

Sunday, 29 May 2011

hey korang , aku rase arn , blog aaku da semeriah dulu lha , just , x ramai followers ag , t aku soh sesape yg ade blog , follow aq nyew lha , hey , aku epp giler , urm ,,, k argh , na sleep for a while , esok ade koir lha ,, penad , rase m x mau pegi jewp , tp , susah doe ,na pat wakil negeri teroz , so , pegi jewp r.... urmm , k lha , gudnyte readers *kalau ade r , k , tata , dhaaa . got to go now , sygs u all ...

DONGHAE OPPA , SARANGHAEYO ..

ea , korang meshty kenal donghae arn ? alah , yg suju n suju m  , uh , kalo x kenal , meshty x minat korea an ... urmm , kan td aku ctew , aku jumpe kyuhyun arn ? sebenanyew aq x puas sanad g sane , coz , aku x pat jumpe donghae terchienta ,,,, urmm , maybe bukan rezeki kodd , hope taon niyh , donghae dtg malaysia ag ,,, n uad konsert free jewp ... urmm , then aku pat dudok , betol2 depan dea , ya Allah , sumpah aku pengsan at situ gak ,, urmm ,, pas pengsan , donghae tolong , perghh , paling r , best kodd , tp ,l uh shume just harapan + angan2 jewp , x mungkin terjadi kan ? urmm , k r , that's all , kang , makin aku tulis . makin merepek kang , k r , dhaa , gudnyte ,,,, donghae oppa , aku 549 kamoo , syggss ...

wuhaaa , best gila babi wokk ..

ea , ade story na cite  niyh , huaaa   , semalam (sabtu) aku g , alah , x kan korang x tau kott , kan ade  himpunan sejuta belia uh kan ? tau x niyh ? x tau mampos same korang r , hmm , kan kat himpunan tu , malam ade konsert , kalau artis malaysia jewp , x hengen aku dtg r , tp , niyh ade  SUJU M , huaaa , ade kyuhyun , henry , sungmin , eunhyuk , zhoumi , n ryeowook , ha , shume comel2 doe , mule2 , ade r 4,5 org artis malaysia nyanyi , aku x amek tau pown , aku diri jewp aat situ , then , lepas dorang nyanyi uh , sejam lebeyh kodd diri tunggu suju m kuar , last2 , diorang kuar gak , mampos , ilang sore aku semalam ,tp , sedeyh gak r , pakwe aku , donghae x dew , suami qilla n gie pown x dew , siwon , urmm , tp , x pew , janjy pat jumpe kyuhyun , huaa , ! ish , panjang lha na tulis ag , t aku story ag k , bubye , ! 

 p/s : sumpah best gile smalam ,,,,

Friday, 27 May 2011

urmm , niyh blog aku yg ke-3 , urmm , blog first aku lupe password , second punye , dea da x leyh bkk ,, so , kene r uad bwu , hope korang eppy follow blog aku ea.! that's all , bubye cyunk2 ku skalian ...