Friday, 29 July 2011

sayangabangangkatsayabanyakbanyak!

abang angkat saye , name dea zulhilmi , saye sayang de sangatsangat , nak tau kenape ? sebab tanpe diduga , dea penoh kan impian saye ngan dea , haha  ! pelik x sebab saye ? urmm , cite dea cm nieyh , tady , dea meses saye , ckp , adk kat mane ? saye pown cakap lah , kat umah , nape ? dea kate , ouh , abang at taman adek nieyh , saye nieyh , punye lha loading , saye tanye , tp brape? dea kate kat umah zafeerul ,saye tanye lagy , sape uh , dea kate , crik kat luar rumah dea ade lc itam , skali bile saye kuar rumah , sebelah rumah saye punye sebelah , punye sebelah lagi , haha , belah kanan , ya ALLAH , tekejot saye tau , lame saye tunggu dea keluar , last2 dea keluar jugak , tinggi nyew abang saye , smart , berbaju biru .nanty aku story lagy , bye . 

Friday, 8 July 2011

this is me , any probs ?

holla , korang shume , lame kan aku x update blog ?ya memang lha , aku kan BUDAK HOSTEL , ostel stpmghs lagy uh , memang lha kan ? hurmm , merujok title at atas , urmm , aku rase kau memang x kenal aku sepenoh nyew agy lha  , urmm , keyh kat siniyh aq na bgtau korang perangai aku yg ntah papew niyh , HAHA , bengong kan ?
1)kalau aku mcg kau , then dlm lime menet kau still x reply aku akn call kau , sampai kau reply mcg aku , PAHAM ?
2)kalau aku marah , memang aq da x rety na hormat kau lagy da , walaupown kau lagy tue dr aku , berpuloh2 taon pown memang aq x penah respect keyh ? so , tlg lha hjgn uat aku mara ,!
3) , urmm , aku x ske dsuroh , dpakse untok buad mende yg aku x nk , phm ?
4)kalau kau nak kawan ngan aku , kau kene saba ngan perangai aku , n aku akan sudi tok berkawan ngan kau , !
5)kalau kau ade probs ngan aku , kau face to face lha bhaii , jgn ckp blakang , aku x suke , undetstood ?
6)aku x ske orang yg menganjing aku , paham ?don't ever you try keyh ?

that's all , for your information , korang bace niyh , n kauorang akn tahu siape aku sebenanyew .

Thursday, 7 July 2011

lastlast , nanty aku sesorang .. "(

yew , arie nyh sepatowt nye aku eppy coz skolah aku chuty , so aku dapad rehat , tpy ? arie niyh aq rase sedeyh sampa meleleyh air mata aq .tension bhaii , nantty bulan 8 , izyan kuar ostel , jiehah n biehah plak , kene ekot ayah dorang pndah kl , gie plak ade probs ngan pentadbir , maybe dea pown kuar ostel sekaly gus tukar skolah , ak plak ? aku akn stay sorang2 at ostel , hdop cm pompuan gile , kat sane , g prep sorang2 , g dining sorang2 , g makan tgah hari sorang , pk aku eppy kew ? memang lha selame niyh aq ckp best dok ostel , tapy  , bilew da kene tinggal sorang2 ? pk best lagy kew ? x weyh , duduk ostel , jady best sebab ade kawan , tapy nanty da x dew kawan , sumpah bosan doe , mesty nanges tiaptiap hari , dah lha ramai budak x nak kawan nn aku , kalau korang x dew nanty , sape na kawan ngan aku lagy ? please lha weyh jgn tinggal an aq , aq sedeyh doe , korang epy r da x yah dok ostel agy , k lha , bye korang , dhaa ..