Saturday, 27 August 2011

aku tak tahan . aku nak maty . aku tak tahan YA ALLAH . tolong aku .

YA ALLAH . hanye kau yg paham ape yaang aku rase sekarang nieyh .tolong jangan tambah penyeksaan kau pade ku ya Allah . aku tak tahan lagy . aku rase . lebeyh baek aku maty . aku da tak sanggop na tahan bende bodoh nieyh sorangsorang . penat aku jage atie org . tapy orang ? kenape mende nieyh jady dekat aku ? ape dosa aku ? kenape mesty aku ? aku tulis just untuk meluahkan  . tapy kenape aku yang kene maky balik ? aku penat .

Friday, 26 August 2011

aku sedar sape aku .

salam readers . kalau ade lha . aku tak tahu nak tulis ape lagy dah nieyh .. aku bosan lha korang hidup , bukan nak lawan takdir yg ALLAH da tetap ken kat aku . tapy . sumpah . aku penat hidop . kenape hidop aku . SEMUA ORANG . tak nak kawan dengan aku . ? korang . kalau kau orang rse aku nieyh tak sesuai jady kawan korang . ckp lha dekat aku . jangan lha tinggal ken aku sorang2 kat blakang bile kite jalan samesame . weyhh . korang ade atie and perasaan kan ? mcam tuhh jugakk lha aku  .. aku tak sanggup weyh tanggung lagy , aku x sanggop lagy tanggong sorangsorang  .. harihari aku nanges kat bed aku memikir ken asal korang buat aku macam nieyh ? korang malu ke bile jalan dengan aku ? malu ke weyy ? weyy cakap lha ...korang malu kan bile akaqakaq tuhh panggil aku  AYAM ? kan . kan . kan  . , korang malu kan ? korang malu . sebab tuhh korang tak nak jalan dengan aku lagy kan ? sebab korang takot nanty korang pun kene tempias . n korang ene tempias tuhh disebab kan oleh aku . next . korang slalu emo dengan aku . even aku just cakap , jangan bising . tuhh jewp . tuhh pon korang da ngajok . nak tacinktacink  weyh , aku penat tau tak asyik jage atie korang . tau x ? tau x ? , mesty lha korang tak tahu ken ?korang mane penah na amek tau sal aku . aku nak tanye korang lha . penah x korang tergerak atie na tanye , aku sihat takk . aku oke takk ? mesty takk kan  ? sebab bagy korang , aku nieyh hina sangat2 ., buat ape korang nak amek tau , kan ? aku bukan sengaje tau cakap macam nieyh , au cakap macam nieyh sebab aku ade bukti . korang engat takk waktu sim card aku hilang ? ken aku g carikk ngan kak lydia . dah tak jumpe tuhh . kite org balek dorm , kak lydia g toilet , aku masok dorrm . dary luar lagy aku denga korang gelak besa . aku sengaje tak nak tanye , tetibe bile aku masok . kau cakap , haha . bagos kau masok . kite org baru jewp mengumpat sal kau . weyhh . kau tau takk pew yg aku rase time tuhh ? kau penah terpikir takk ape yg aku akn rase kalau kau cakap macam tuhh ?weyhhh korang , aku tau aku nieyh gemok ., badan besa , slalu kene ejek  . tak layak jady kawan korang . tapy tak payah lha sampai macam tuhh , mulemule aku kenal korang . aku engat kan korang lagy baek dari budak2 skolah rendah aku . tapy aku salah . korang lagy tak berhati perut rupe nyew . last aku nk cakap kat korang , sorry kalau selama 8 bulan kite kawan nieyh , aku ade buat korang saket hati . terase dengan aku . tak puas hati dengan aku . aku na minx maaf sangat . sorry keyh . hope korang maaf keb aku . semua orang x lary dari buat salah . termasok lha aku  ... macam tajok blog aku . semua orang tak sempurna . lagy satu . aku da lame da maaf kan korang . asal korang ade buat salah dekat aku jewp . straight aku maafkan , . aku takk nak korang tanggung dose sebab aku marah dekat korang . paham ? korang . aku sayang korang . even aku tau korang takk sayang aku n anggap ku nieyh hina sangat . thanx sebab sudi jady kawan aku selame 8 bulan kite kenal nieyh . thanx sangatsangat . aku takkan pernah lupe kan korang , tapy . terpulang lha kalau korang tak nak engat aku lagy keyh  up to you all . tc ea korang . ily . imy . 

Saturday, 20 August 2011

mari membobok

weyweyh . aku na membobok lha . kauorang nak join ? urmm , tapy x tahu na membobok ape . weyh , aku na tanye lha . perempuan cantek x semestinyew didampingi oleh lelake hangsome kan ? dan lelaki hangsome pung x  semesti nyew didampingi oleh perempuan cantek ken ? urmm . act . aku na tanye mende nieyh burb aq terpikir sal nieyh tady . yew lha . aku ken x cntek  . so , dengan siapkahh aku akn didampingi  ? *kalau korang takpaham . buatbuat paham cukop lha coz nieyh lha membobok name nyew , *






weyh  kenape mesti wujud nyew ostel ? x payah lha na ade ostel2 nieyh . nyampah makk nak balik lha . lau warden baek x pw . nieyh cm singa pon . ade . ntahntah , singe pon kalah . . urmm . lagy satu  kenape ostel tak boleyh bawak phone , mp3 . lappy , ipad n others ea ? bosan dohh dok ostel just tok study , urmm , lagy satu . ramai org kate lau dok ostel leyh study ? kau gilak ? duduk ostel lah lagi x boleyh study . na tau sebab pew ? sebab kalau dudok ostel an . idop kau mesty penoh dengan activity , yew . lha . pagipagi , kau skolah cm bese . ptg kau prep , kene buat omewerk yg belambak tuhh .  itukahh yg dinamekan study ? saye pon x tau , lepas prep . mandi , then makan malam , lepas makan malam . sembahyang maghrib n duduk dekat surau tuhh sampai isyak . lepas isyak , supper , then lights off . ckp kat aku bile kau boleyh study ? tution ? macam kau focus ken  urmm . keyh lha , berhenti membobok dal balik ke alam yg nyata . ade sesape rase cm na masok ostel ? silalha kalau nak result menurun .


rindu

salam stalkers . aku na story nieyh . merujuk title at ats . semesti nyew lha aku tgah merindui somene kann ?actually bukan seorang . tetapy agak ramai lha jugakk . meyhh sinieyh aku list ken  . urmm , na pic dorang skali ea ? jap ea .


 nieyh lha org first yg aku tgah rindu nieyh . dea kaka aku . waktu aku kecik2 . memang dea rapad dengan aku . tapy sekarang aku x tahu lha . agak berlaenan lha . tapy . aku x kesah . asl kan dea still aku punye . 




 second : budakbudak nieyh ha :


 alia . aishah , amelia , shida (most) , shuhada n irlyani . urmm . bilew lha dapat jumpe korang kenn ? rindu meyy . sangatsangat .

ermm . yg laen pon aku rindu jugakk , nak2 faizah , na pic dea jugakkk kah ? kejap ya . mau upload .

taaadaaaaa . nieyh lha orang nyew . miss kamoo semua larh . k lha . byebye readers .

mistery man ..

weyh .  ce bgtau aku sape kau nieyyh sebenanyew , siap minx no phone lagy . pastuhh surohh send pic pulakk . ea . ngadengade betol . aku kenal kau pun tidak tau x ? haish . jgn uat aku takot lha budak . sepakk karang . da lha muke kau punn aku x tau cm mane  yg aku tau  just name kau . joe . haish . kau nieyh sape ?? jgn lha uat aku takot .

bestie saye yang paling hebadd .

salam . urmm. arie nieyh  . aku na cite sal bestie aku . tetibe rase na cite sal dea . rindu gila babi wokk . mau jumpe . tapy . x berkesempatan . urmm . name betol dea . nur faizah bt abdul zamzuri , lau na kenal nan dea . add lha dea . FAIZAH ZAMZURI , urmm . dea form one jugakk  but . x same skul nan aku . dea study at smkkt , kite orang kenal time skolah rendah dulu . taapy . waktu skolah rendah dulu . dea x baek ngan aaku . burb . masengmaseng ade besti sendiryy . aku ade shida n dea ade ain . urmm . kite org just tgor2 bese jewp as classmate , urmm . kiteorg mulee rapat . lepas result upsr 2010 keluar . urmm . sejakk tulah kiterog always texting . gayot .. urmm . sekarang aku tgah eppy ngan dea . ade sapesape rase na makan kasot or slipper aku . sule lha ganggu hubungan kamy . kalau mengidam sangat lha kenn na makan slipper aku . meshty kenyang setahun you . haha . kesian faizah sekarang . tengah moody ngan semua org dalam rumah dea .  kalau aku ade dekat situ . mesty aku da pelok dea . bagy semangat dekat dea . tapy kite rog jaoh lha . n pemisah kiteorg ialah kem terendak . yew lha . aku kat sg. udang . dea dekat tanjung bidare . kenn jaoh tuhh  . at least kalau jalan kaky pon . almost satu jamm jugak lha kenn . kott lha . aku x penah pulak try , urmm . act . aku da membobok da nieyh . keyh lha . bubye . sarah aina sayang faizah seorang saje . jgn jeles , awak . kite sayang awak . ketad" . mampad''  banyak'' . laju'' . sangat'' , . rindu awak lha sygs .

Friday, 19 August 2011

kau dulu dan kau sekarang .

weyh , aku nak citer sal kau nieyh , da lame da aku deam . na tau napew aku deam jewp ? burb aku malas nak layan bendebende bodoh yang kau buat dekat aku . urmm . bia aku cite satu per satu ea kat kau . bia kau paham apew yg aku rase nieyh ea . act . bukan tokk kau jewp . but tok semua genggeng baru kau tuhh 


dulu :- kau baek dengan aku  . kau jalan dengan aku . kau denga probs aku . aku denga  probs kau . susah senang semua kite samesame weyy . dulu kau tak malu pun jalan dengan aku , ..dulu kau backup aku . mempertahan ken aku walaupun aku salah . always ade kat blakang aku tok support aku . slalu teman aku jalani harihari aku dekat ostel . dengan macammacam masalah yang aku ade . 


sekarang :- tapy sekarang kau jahat dengan aku , kau da x nk jalan dengan aku , kau da x nk tau probs aku . butt . aku still lagy denga probs kau , susah senang aku . aku hadap sorangsorang . susah senang kau . kau hadapi dengan kawan baru kau yg makin berlambak tuhh . urmm . sekarang , kau da malu na jalan dengan aku . burb senior panggil aku ayam lha . sotong lha . mushroom besa lah . kau malu ken ? x yah ckp . aku da tau . sekarang , aku da x de sapesape da na support aku dry belakang , da x de sape lagy dah na backup aku . da x de lagy da org yg nak mempertahan kan aku walaupon aku slh . da x de org da na teman aku jalani harihari aku dekat ostel dengan masalah aku yg menimbun tuhh . 


 weyh . knape kau berubah ea ? kau seda x perubahan kau yg ketare tuhh ? kau tau x ? disebab kan kau kawan ngan kawankawan baru kau tuhh . kau punye markah exam turun tau x ? kalau b tuhhh aku x kesah . nieyh . smpai ke c  . nieyh , ape cerr nieyh beb , tlg lha seda weyh . aku x nk kau hancur kan impian mak kau . mak kau anta kau kat skul kite tuhh sebab mak kau nk kau berjaye weyy . bukan hancur cm nieyh . kau engat arwah ayh kau x sedeyh ke kau buat cm nieyh . tlg lha weyh . kalau bukan sebab aku kau nak berubah  at least burb arwah  ayah  kau ea? sian weyy . x tenang kat sane . harihari perhatikan perkembangan kau .tapy still lagy same . beerubah keyh ? jgn ekot sangat ckp syah****** tuhh . dea tuhh kuat menghasut . ckp *** , **** , ****** , n semua lha mem2 baru kau tuhh . aku hope kau dpt bace post nieyh , aku x sanggup dohh tgok kau tros hancur , sedangken org laen tgah berusahe na naek ken name masengmaseng , kau hancur kan idop kau pulak . berubah yew kawan yg penah bergelar sahabat sampai mati tok aku . t8 care  hope kau n genggeng kau n.e.s yaww . x mau gadohgadoh . 
-------------------------------------------------------------DHAAA------------------------------------------------------- 

Saturday, 6 August 2011

. credit to all the names .

na tau kenape aku ckp ? burb . tgok lha chatbox aku . si park bom tuhh , carik psl ngan aku . aku bgtau lha bekem tros . mampos kau kene mara . awek dea pown x mara . kau na lebeyhlebeyh pehal plak ? jgn na bajet kat siniyh lha weyh . kau pown . x de lha cntek mane pown . da lha x cntek . pas tuhh na perasan cntek pulak . aduhh . memang dasar x seda diry betol lha kau niey .to abg n kaka feah . thanx coz backup adek . jase anda akn dikenang hingga saye menutup mate . terime kaseh bnyk'' . to wana pacuwa . look at yourself before u judge somene . don't judge someone without knowing them . you just know my name sarah aina . but u don't know me deeply . so . don't judge me . i don't like it. and i'm sure . if i do the same thing to yu . of course you get mad right ? same goes with me . that what i fell right know . k lha . gtg .

Monday, 1 August 2011

aku memang x bertuah .!

hye peeps . ! urmm , arie nieyh aq na cite . aku jeles lha dengan membe aku , name drahsiekan , ! untuk menjage keselamatan larh , urmm , na tau nape aku jeles ? sebab balax dea tersangat'' lha caring , ya ALLAH , tuhan jewp tau cm mane aku rase time dok ngan dorang tady , memang aku senyum , tapy dalam haty ? aq ngan ALLAH jewp tau , jeles dohh  ..knape ku x penah dpt laky cm tuhh ? da lha hangsome . baek lha tuhh , caring lagy ,, urmm , dr td , aku pandang jewp muke kau , kau pownn perasan yg aku pandang kau , sampai bile awek kau x de kat situ , kau tanye aku , aku knape , tapy aku deam jewp , x kan aku na bgtau kot , urmm , malu aku urmm  . knape aku rase cm nieyh pown aku x tau , kau untong lha kawan , dapat balax macam tuhh , sekolah agame lagy , wahh , terer lha kau , tabek r at kau , urmm , kau cantek , memang lha , x mcm aku , x pew , aku seda aku sape , aku x secantek kau ,  sebab tuhh lha aku slalu dhine , urmm , tetibe lak buat cite sedeyh , ! urmm , oke , sarahainaabdulpatah da start membobok , k leyh gtg , na pack baju , tok balek ostel walaupown x nak . !