Friday, 26 August 2011

aku sedar sape aku .

salam readers . kalau ade lha . aku tak tahu nak tulis ape lagy dah nieyh .. aku bosan lha korang hidup , bukan nak lawan takdir yg ALLAH da tetap ken kat aku . tapy . sumpah . aku penat hidop . kenape hidop aku . SEMUA ORANG . tak nak kawan dengan aku . ? korang . kalau kau orang rse aku nieyh tak sesuai jady kawan korang . ckp lha dekat aku . jangan lha tinggal ken aku sorang2 kat blakang bile kite jalan samesame . weyhh . korang ade atie and perasaan kan ? mcam tuhh jugakk lha aku  .. aku tak sanggup weyh tanggung lagy , aku x sanggop lagy tanggong sorangsorang  .. harihari aku nanges kat bed aku memikir ken asal korang buat aku macam nieyh ? korang malu ke bile jalan dengan aku ? malu ke weyy ? weyy cakap lha ...korang malu kan bile akaqakaq tuhh panggil aku  AYAM ? kan . kan . kan  . , korang malu kan ? korang malu . sebab tuhh korang tak nak jalan dengan aku lagy kan ? sebab korang takot nanty korang pun kene tempias . n korang ene tempias tuhh disebab kan oleh aku . next . korang slalu emo dengan aku . even aku just cakap , jangan bising . tuhh jewp . tuhh pon korang da ngajok . nak tacinktacink  weyh , aku penat tau tak asyik jage atie korang . tau x ? tau x ? , mesty lha korang tak tahu ken ?korang mane penah na amek tau sal aku . aku nak tanye korang lha . penah x korang tergerak atie na tanye , aku sihat takk . aku oke takk ? mesty takk kan  ? sebab bagy korang , aku nieyh hina sangat2 ., buat ape korang nak amek tau , kan ? aku bukan sengaje tau cakap macam nieyh , au cakap macam nieyh sebab aku ade bukti . korang engat takk waktu sim card aku hilang ? ken aku g carikk ngan kak lydia . dah tak jumpe tuhh . kite org balek dorm , kak lydia g toilet , aku masok dorrm . dary luar lagy aku denga korang gelak besa . aku sengaje tak nak tanye , tetibe bile aku masok . kau cakap , haha . bagos kau masok . kite org baru jewp mengumpat sal kau . weyhh . kau tau takk pew yg aku rase time tuhh ? kau penah terpikir takk ape yg aku akn rase kalau kau cakap macam tuhh ?weyhhh korang , aku tau aku nieyh gemok ., badan besa , slalu kene ejek  . tak layak jady kawan korang . tapy tak payah lha sampai macam tuhh , mulemule aku kenal korang . aku engat kan korang lagy baek dari budak2 skolah rendah aku . tapy aku salah . korang lagy tak berhati perut rupe nyew . last aku nk cakap kat korang , sorry kalau selama 8 bulan kite kawan nieyh , aku ade buat korang saket hati . terase dengan aku . tak puas hati dengan aku . aku na minx maaf sangat . sorry keyh . hope korang maaf keb aku . semua orang x lary dari buat salah . termasok lha aku  ... macam tajok blog aku . semua orang tak sempurna . lagy satu . aku da lame da maaf kan korang . asal korang ade buat salah dekat aku jewp . straight aku maafkan , . aku takk nak korang tanggung dose sebab aku marah dekat korang . paham ? korang . aku sayang korang . even aku tau korang takk sayang aku n anggap ku nieyh hina sangat . thanx sebab sudi jady kawan aku selame 8 bulan kite kenal nieyh . thanx sangatsangat . aku takkan pernah lupe kan korang , tapy . terpulang lha kalau korang tak nak engat aku lagy keyh  up to you all . tc ea korang . ily . imy . 

No comments:

Post a Comment