Saturday, 1 October 2011

guys . lots of sorry .

assalammualaikum , kalau tak jawab dose , lau jawab sayangs . :)


guys . lots of sorry coz da lame gila babi da tak update blog terchienta niyhh . bz sikit lha . okee . act. banyak betol cerita na story kat korang sume . oke . we go through one by one keyh ? first , aku da mule oke sikit dengan twins , gee n yan . sumpah aku cakap . aku rindu dorang yg dulu . oke . maybe memang salah aku kot sebab aku yg tulis bukanbukan dulu dekat blog . then dorang mara-2 aku , then sekarang da oke sikit lha . tegor jugak lha . aku rase lha .. ermm . tak pe lha . aku da mule seda da yg aku yg mulekan semua niyh dulu . semua nye sebab ego seorang perempuan ! . korang . aku rindu korang . hope lepas niyy kite trgotego lagy keyh . 

oke , next , kite na cite pasal ibu kite , ibu kite saket , masok ward almost 4 hari , sehari kat hosp. kem , 3 hari lagy dekat putra specialist hosp. sian mak kite , duduk sorang2 . kite na teman , tapy abah kite x nak angkat kite dekat hostel , so , ape yg kite boleyh buat skunk just doa n nanges layan perasaan . urmm , to izyan syazwani n najihah syuhadah . thanx for the wish keyh . insyaallah ibu aku tak de papew . sayangs kau orang lha . :)

then , the third story pulak ,  to all readers blog aku yg comel niyhh . first , thanx coz sudi menyinggah kat sini , bace2 semua tuhh lha . second , sorry kalau aku ade ngumpat . maky . buat korang terase haty ke , or  whatsoever la kan . sorry banyak-2 , aku kalau emo . semua orang aku nak maki . ngumpat . ape aku kesah korang terase . tapy tuhh just bile aku emosi oke . 

fourth . hey kak , kau jgn engat kau tue dary aku . aku boleyh saba dengan kau lame2 oke ? ea , aku bency lha ngan prangai kau niyhh . like a kid u know ? don't be childish lha kak  . bency ku tengok lha . kau mara dekat orang laen , kenape aku plak yg kau na mara , tengking bagai . da lha arie tuhh kau tengking aku dekat depan orang ramai , ea , plis jgn bajet bagos boleyh tak ? aku menyampah lha kak . kalau aku ekot kan atie arie tuhh , da aku baling kau kat bawah tau ?selamat aku niyy still waras lagy tahu ? kalau tak .da arwah da enkau niyhh kak , kak . kalau kau rase kau nak maty cepat . buat lha lagy mende2 yg aku tak suke tuhh . thanx sebab buat mende yg ak tak suke . 


last . kite happy , nak tau sebab ape ? sebab 'abg' kite da baek ngan kite . semlam kite gayot ngan dea dari pukul 1 nak dekat2 pukul 2 tuhh , sampai pukul 3 kott . lau tak silap lha . banyak mend kite borak ngan dea . kite gelak je ngan dea . kite suke , dea cakap kite da tue lha . pekak lha . haha . awesome gila lha abg kite . kite syg dea sangatsangat , dea caring n memahami , . nak jady adek dea jugak ? sorry . you must over my deadth body first keyh ? haha  . sekarang kite da boleyh mcg2 dengan dea , calling2 dea . au . kite sygs betol dea . as abg je lah , urmm . keyh lha . got to go . kite na melepax dekat luar rumah pulak , . dengan awek baru kite . auww . haha . bye readers . love all of you . don't care who you are . :)


p/s : perasan tak lagu baru kite ? carta hati by najwa latif . awesomw betol lagu niyh kan ? best gila . baru beberape minit lepas kite tuka . :)
 

Saturday, 17 September 2011

tak tahu nak buat title ape .

assalammualaikum , x jawab dose , lau jawab sayangs . 

aku sedeyh lha . aku tak tahu nak cakap ape lagy dah nak buat orang percaye kat aku . selame niyy aku try tok saba bile kau mara aku  . aku deam je . tak menjawab . arie niyy pun same . aku tak tau lha sampai bile aku boleyh saba dengan kau , aku memang x berhak pun nak menjawab even bukan salah aku , kalau aku menjawab nanty aku derhaka . kalau aku ckp words bukan pun aku dikire derhaka . aku nak buat apew lagy . knape mesty aku je tanggong kemarahan kau , kenape orang a , orang b . tak kene skali . aku tak paham lha . kalau tanye haty aku ape aku rase kat kau . mesty haty aku jawab . kau niyhh pilih kasih . kau tahu . dalam kempat-2 kami niyhh . kau paling sayang orang b . tahu tak ? tahu x ? kau pernak ke seda semua niyy ? mesty takk kan ? aku confirm . sebab tuh lha kau still lagy dengan dunia kau yang tunggang terbalik niyhh . aku bukan nak bukak aib kau kat sini  , tapy aku dah tak tahu dah nak ngadu kat sapew lagy . orang sekeliling aku semua nyew tak percaye kat aku . da lha aku mals na cerita panjangpanjang , bukan nye ade org na bace pung kan ? so . baik aku stop .

Friday, 9 September 2011

aku bukan PENAKOT .

assalammualaikum , hye peeps . post aku arie  niyh nak ditujukan kat cik a dan cik b . mulai skunk aku tak boleyh tulis name org sebarangan kat siniyh . nanty kalau jady kes . aku yg salah . first , tok cik a . kau engat kau spe na mara-2 aku ? bapak aku ? mak aku ? nenek aku ? cikgu aku ? hah ? agak r bodoh . mak bapak aku pun tak pernah mara aku cm tuhh tahu ? kau lak nak over-2 niyy ape cer ? da buang tabiat nak maty ke apew ?haha . alangkah bahagie nyew aku lau kau da takk ade lm idop aku . ouh , hary tuhh aku tahu kau perly aku . coz aku niyy tak de lha bodoh sangat .kau tanye . kenape just ade pic dea je lm purse aku ? oi bontotb . kau yang tak nak bagy gamba kau , lepas tuhh kau nak ckp aku rampas dea pulak . ea . pergy mampos dalam loji lha kau bangang , act . kau yang na rampas dea dary kiteorg . mule-2 kiteorg berempat . then . tinggal tiga . lepas tuhh tetibe kau orang masok . lepas tuhh kau pergy mane-2 . kau bawak dea je . kau tinggal kan kamy . so skunk , sape yg PERAMPAS niyyh ?kau da bute ke ? ouh . padan lha perangai kau cam butohh . haha . *puas hati aku* aku rase cukop kott setakat niyy . len kaly kalau kau buat lagy , aku tulis-2 lagy ea .



oke , next . we go to cik b pulak  . hoii budak dasar tak rety kenang budy , niyy bukan nak berkire ke oe tahu . niyy na biau kan kau seda diry sikit . kau takk engat ke bape kaly family aku penah anta kau balik . kalau takk . melanguk lha kau kat school tuhh bodoh . weyhh . lagy satu . len kaly bukak purse org tuhh . mintak lha permision dulu . niyy mesty kes tak penah blaja adab kan ? ea  ,, kalau gely pegang nametag aku , tak yah lha simpan lagy . buang je teros. next , kau kan da buat salah , so , aku kene lha bagy tahu cikgu . betol tak readers ? betol kan ? kau kalau nak jady budak berjaye , kau kene lha bagytahu kesalah budak yg memang da buat salah tuhh kat cikgu , ea , kau nak bagy tahu cikgu yang aku pernah bawaak phone ? bagy lha tahu , cikgu da tahu da pon . coz , aku cendiry oergy mengaku . bukan nak tunjuk baek deka sini . tapy just nak bagy taahu tuhh . weyyh . niyy aku nak cakap . yang aku bagy tahu cekgu pasal salah kau tuhh kan ? cikgu tak angkat name pun . so . memang takkan ambik tindakan lha kan ? bodoh punye budak lha . ea . dah lha , malas na membebel lagy . buat penat tangan aku jea .  k lha ....................................            DDHHAAA..........................................................................

Saturday, 3 September 2011

T.A.K.M.A.H.U.B.A.L.I.K.H.O.S.T.E.L.

assalammualaikum  x jawab dose , lau jawab baek , 

hye peeps . weyh korang . aku tak nak . balik ostel lha . jum pergy baka ostel nak takk ? aku penat lorh dudok ostel . kene ejek . malu dohh . tahu lha aku tak sempurna . tapy . tak payah la macam tuhh . aku pung ad haty dan perasaan jugakk . tolong vboleyh tak ? tolong jangan ejek aku lagy . aku rase takot doe nak lalu depan korang . please janagn buat aku stress lagy . nanty lagy mcm-2 aku maky kau orang nanty . aku bency r korang buat aku macam nieyhh . tak suke aku . ckp kat aku tross lha . tak payah lha men ejekejek . aku saket ati lha . cuba kalau aku buat kau orang macam tuhh . saket atie takk ? stress tak ? korang dah lha nak exam  . buat lagy macam tuhh . nanty lau aku takk maaf ken nanty baru tahu ken ? baru lha menyesal . bagai kan ? ea . pergy mampuss same korang . lau korang fail pung . kesah pulak aku kan ? sorry kalau aku kurang ajar sangat . aku dah terlalu saket atie lha . korang kalau naak minx maaf , minx maaf betol-2 tahu . tulus dari lubuk hati korang yang paling dalam , . insyaallah aku maaf kan  . just satu aku nak cakap . korang jangan lha buat macam tuhh lagy . even dekat manemane pun korang pergy . keyh kha readers . aku chiau dulu . ....... dddddddddhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa .....................

Friday, 2 September 2011

one . two . three .

sekarang . aku ade hobi baru . iaitu . angkat gamba sendiry gune webcam laptop aku . haha . best takk hobi baru aku tuhh ? korang nak tengok tak hasil kerja aku tuhh ? kejap ea . memey lha x cantek asalken aku happy . haha . kejap2 . aku upload ... haaa . naahhh . amek kau . nak sangat tengok kenn ? taaaadaaaaa....




    . NUR SARAH AINA BT ABDUL PATAH . 

 













ea . da lha tuhh . wifi aku lembap lha pulakk . cukop lha too kenn  ? taken at 1.15 a.m , 02.09.2011. saturday . in my own room . :)hope korang enjoy bace blog aku . 

abah . adek nak niyy . :)

abah . sarah nak phone niyy . boleyh llha abah . boleyh lha , boleyh lha . . please . last sara minx abah bely ken sarah phone . *selame niyy penah minx ea ?* boleyh lha abah . abah na tgok rupe dea ? kejap ea . tapy . lau sarah tunjuk . abah janjy takk abah boleyh bely kan ? janjy lha ea abah ? jap2 , sarah tunjuk .





ade lagy nieyh , gamab lagy satu nieyh , depan blakang , tepy boleyh tgok , arah nak yg nieyh jugakk , kaler nieyh jugakk , boleyh kan abah ? please . merayu menangis pun sarah x kesah . asl ken dapad . boley x?





 cantek kan ? boleyh lha abah , please . kempuanan nak handphone tuhh . x sampai rm500 tahu . boleyh lha . boleyh lha . boleyh lha ea  ?







dea aku punye SEORANG . tak puas hati ? kesah plak aku ken ? hah . ")

ASSALAMMUALAIKUM , x jawab dose  . lau jawab baek .

aku ade bende na story nak story nan korang . aku sayangs dea . sayang sangatsangat . sebab ape aku sayangs dea ? sebab dea kaka angkat aku . haha . korang ade ?  lau ade pun . kesah pulak aku ken ? haha .
back to my kaka . dea cantek tau . comel lagy . *kaka , jangan kembang * . untung gila sape yang ade relation dengan dea . sebab dea baek . caring . n memahami . cite je lha masalah korang kat dea . confirm dapat kate-2 hikmat punye . macam tuhh lha aku suke . somene yang memahami , n cube rase ape yg aku rase . korang nak tengokk picc dea ? betol nieyh na tengok ? jangan terkejut suda . cantek sangatsangat . yew lha . name pung aku punye ken ? of course lha cntek . jap2 . haa . nahh . amek kau . nak sangat ken ?





   cantek ken ? aku tak pernah tipu readers aku . comel . nk num phone ? minx sendiry . haha .




  simple , tapy still cantekk ken ? tahu korang jeles . kesah pulak aku ken ? haha . sudahh . tak mahu banyakbanyak . nanty korang takk tido malam pulak . asyik terbayang ken kaka aku yg sorang nieyh . k lha . dhaa . sayangs kaka narina azni seorang saje . *boleyh takk kaka kalau macam tuhh ? *







Thursday, 1 September 2011

kata hati :)

assalmmualaikum , 
x jawab dose , lau jawab sayangs .

weyh-2 . korang na tau takk ? takk nakk tahu pergy jaoh-2 . na tahu . bace lha .  . aku rindu kaka aku ,SITI NUR AMIRA . dulu . kite org rapat gilagila , tapy sejak dea form3 . aku rase kitrorg jaoh sangat-2 .aku sayang dea . sayang sangat-2 . sebab tuhh lha aku rase kehilangan dea . aku engat lagy . waktu tuhh dea form 1 . aku darjah 1 . . dulu aku kawan ngan budak kecik , act . tak delah kecik mane pung . beze umo . 2,3 tahun jea , . ade lha , satu hary tuhh , budak tuhh buat ape ntah , aku x engat  . tapy budak tuhh buat aku nanges terok sangat-2 , tapy x de sorag pung family aku yg tau , then . ade lha satu malam tuhh , aku tido lha dengan kaka aku nieyh , *akunieyhlauadeprobs,sukenangestimenatido* , waktu na tido tuhh , aku nanges    



kaka : nape adekk nanges ?
aku : aku citew lha at dea ape yg budak tuhh buat , .
kaka:(nanges)
aku : kadang-2 ken , adek rase , adek macam tak wujud jea kat sume org  . cm x bergune jew kat sume org , 
kaka : (sambil nanges) nape adekk ckp cm tuhh ?
aku : ye r , semua org x syg adekk , semua org takk suke adekk , even family adekk skaly pung . 
kaka: adekk , manew ade adekk cm tuhh , alang syg adekk , alang suke ade adik cm adekk , alang tak nk ilang adekk . alang syg adekk sngt-2 , alang sanggop maty tok adekk . (nanges) 





sampai mcm tuhh skaly , tapy napew sekarang alang berubah? napew alang bency adekk ? napew alang da x syg kat adekk lagy ? asal alang tau  , adekk pun syg alang jugakk . adekk suke ade akaq mcm alang  . mcm angah , dulu . semua bende alang share ngan adekk , semua secret alang adekk tau .semua probs lang adekk tau . tapy sekarang ? alang , adekk just nak alang tau , adekk rindu sangat-2 alang adekk yg dulu  . alang adekk yg always support adekk dr blakang , alang adekk yg always denga probs adekk . alang adekk yg always ade bile adekk alone . hah , maybe tuhh just mimpy tok adekk dapat balik alang adekk yg dulu . 
p/s : korang nak tgok kakak aku yg alang tuhh ?


















dea lha kq aku yg aku rindu tuhhh . alang , hope gilagila alang bace . :)

Saturday, 27 August 2011

aku tak tahan . aku nak maty . aku tak tahan YA ALLAH . tolong aku .

YA ALLAH . hanye kau yg paham ape yaang aku rase sekarang nieyh .tolong jangan tambah penyeksaan kau pade ku ya Allah . aku tak tahan lagy . aku rase . lebeyh baek aku maty . aku da tak sanggop na tahan bende bodoh nieyh sorangsorang . penat aku jage atie org . tapy orang ? kenape mende nieyh jady dekat aku ? ape dosa aku ? kenape mesty aku ? aku tulis just untuk meluahkan  . tapy kenape aku yang kene maky balik ? aku penat .

Friday, 26 August 2011

aku sedar sape aku .

salam readers . kalau ade lha . aku tak tahu nak tulis ape lagy dah nieyh .. aku bosan lha korang hidup , bukan nak lawan takdir yg ALLAH da tetap ken kat aku . tapy . sumpah . aku penat hidop . kenape hidop aku . SEMUA ORANG . tak nak kawan dengan aku . ? korang . kalau kau orang rse aku nieyh tak sesuai jady kawan korang . ckp lha dekat aku . jangan lha tinggal ken aku sorang2 kat blakang bile kite jalan samesame . weyhh . korang ade atie and perasaan kan ? mcam tuhh jugakk lha aku  .. aku tak sanggup weyh tanggung lagy , aku x sanggop lagy tanggong sorangsorang  .. harihari aku nanges kat bed aku memikir ken asal korang buat aku macam nieyh ? korang malu ke bile jalan dengan aku ? malu ke weyy ? weyy cakap lha ...korang malu kan bile akaqakaq tuhh panggil aku  AYAM ? kan . kan . kan  . , korang malu kan ? korang malu . sebab tuhh korang tak nak jalan dengan aku lagy kan ? sebab korang takot nanty korang pun kene tempias . n korang ene tempias tuhh disebab kan oleh aku . next . korang slalu emo dengan aku . even aku just cakap , jangan bising . tuhh jewp . tuhh pon korang da ngajok . nak tacinktacink  weyh , aku penat tau tak asyik jage atie korang . tau x ? tau x ? , mesty lha korang tak tahu ken ?korang mane penah na amek tau sal aku . aku nak tanye korang lha . penah x korang tergerak atie na tanye , aku sihat takk . aku oke takk ? mesty takk kan  ? sebab bagy korang , aku nieyh hina sangat2 ., buat ape korang nak amek tau , kan ? aku bukan sengaje tau cakap macam nieyh , au cakap macam nieyh sebab aku ade bukti . korang engat takk waktu sim card aku hilang ? ken aku g carikk ngan kak lydia . dah tak jumpe tuhh . kite org balek dorm , kak lydia g toilet , aku masok dorrm . dary luar lagy aku denga korang gelak besa . aku sengaje tak nak tanye , tetibe bile aku masok . kau cakap , haha . bagos kau masok . kite org baru jewp mengumpat sal kau . weyhh . kau tau takk pew yg aku rase time tuhh ? kau penah terpikir takk ape yg aku akn rase kalau kau cakap macam tuhh ?weyhhh korang , aku tau aku nieyh gemok ., badan besa , slalu kene ejek  . tak layak jady kawan korang . tapy tak payah lha sampai macam tuhh , mulemule aku kenal korang . aku engat kan korang lagy baek dari budak2 skolah rendah aku . tapy aku salah . korang lagy tak berhati perut rupe nyew . last aku nk cakap kat korang , sorry kalau selama 8 bulan kite kawan nieyh , aku ade buat korang saket hati . terase dengan aku . tak puas hati dengan aku . aku na minx maaf sangat . sorry keyh . hope korang maaf keb aku . semua orang x lary dari buat salah . termasok lha aku  ... macam tajok blog aku . semua orang tak sempurna . lagy satu . aku da lame da maaf kan korang . asal korang ade buat salah dekat aku jewp . straight aku maafkan , . aku takk nak korang tanggung dose sebab aku marah dekat korang . paham ? korang . aku sayang korang . even aku tau korang takk sayang aku n anggap ku nieyh hina sangat . thanx sebab sudi jady kawan aku selame 8 bulan kite kenal nieyh . thanx sangatsangat . aku takkan pernah lupe kan korang , tapy . terpulang lha kalau korang tak nak engat aku lagy keyh  up to you all . tc ea korang . ily . imy . 

Saturday, 20 August 2011

mari membobok

weyweyh . aku na membobok lha . kauorang nak join ? urmm , tapy x tahu na membobok ape . weyh , aku na tanye lha . perempuan cantek x semestinyew didampingi oleh lelake hangsome kan ? dan lelaki hangsome pung x  semesti nyew didampingi oleh perempuan cantek ken ? urmm . act . aku na tanye mende nieyh burb aq terpikir sal nieyh tady . yew lha . aku ken x cntek  . so , dengan siapkahh aku akn didampingi  ? *kalau korang takpaham . buatbuat paham cukop lha coz nieyh lha membobok name nyew , *






weyh  kenape mesti wujud nyew ostel ? x payah lha na ade ostel2 nieyh . nyampah makk nak balik lha . lau warden baek x pw . nieyh cm singa pon . ade . ntahntah , singe pon kalah . . urmm . lagy satu  kenape ostel tak boleyh bawak phone , mp3 . lappy , ipad n others ea ? bosan dohh dok ostel just tok study , urmm , lagy satu . ramai org kate lau dok ostel leyh study ? kau gilak ? duduk ostel lah lagi x boleyh study . na tau sebab pew ? sebab kalau dudok ostel an . idop kau mesty penoh dengan activity , yew . lha . pagipagi , kau skolah cm bese . ptg kau prep , kene buat omewerk yg belambak tuhh .  itukahh yg dinamekan study ? saye pon x tau , lepas prep . mandi , then makan malam , lepas makan malam . sembahyang maghrib n duduk dekat surau tuhh sampai isyak . lepas isyak , supper , then lights off . ckp kat aku bile kau boleyh study ? tution ? macam kau focus ken  urmm . keyh lha , berhenti membobok dal balik ke alam yg nyata . ade sesape rase cm na masok ostel ? silalha kalau nak result menurun .


rindu

salam stalkers . aku na story nieyh . merujuk title at ats . semesti nyew lha aku tgah merindui somene kann ?actually bukan seorang . tetapy agak ramai lha jugakk . meyhh sinieyh aku list ken  . urmm , na pic dorang skali ea ? jap ea .


 nieyh lha org first yg aku tgah rindu nieyh . dea kaka aku . waktu aku kecik2 . memang dea rapad dengan aku . tapy sekarang aku x tahu lha . agak berlaenan lha . tapy . aku x kesah . asl kan dea still aku punye . 




 second : budakbudak nieyh ha :


 alia . aishah , amelia , shida (most) , shuhada n irlyani . urmm . bilew lha dapat jumpe korang kenn ? rindu meyy . sangatsangat .

ermm . yg laen pon aku rindu jugakk , nak2 faizah , na pic dea jugakkk kah ? kejap ya . mau upload .

taaadaaaaa . nieyh lha orang nyew . miss kamoo semua larh . k lha . byebye readers .

mistery man ..

weyh .  ce bgtau aku sape kau nieyyh sebenanyew , siap minx no phone lagy . pastuhh surohh send pic pulakk . ea . ngadengade betol . aku kenal kau pun tidak tau x ? haish . jgn uat aku takot lha budak . sepakk karang . da lha muke kau punn aku x tau cm mane  yg aku tau  just name kau . joe . haish . kau nieyh sape ?? jgn lha uat aku takot .

bestie saye yang paling hebadd .

salam . urmm. arie nieyh  . aku na cite sal bestie aku . tetibe rase na cite sal dea . rindu gila babi wokk . mau jumpe . tapy . x berkesempatan . urmm . name betol dea . nur faizah bt abdul zamzuri , lau na kenal nan dea . add lha dea . FAIZAH ZAMZURI , urmm . dea form one jugakk  but . x same skul nan aku . dea study at smkkt , kite orang kenal time skolah rendah dulu . taapy . waktu skolah rendah dulu . dea x baek ngan aaku . burb . masengmaseng ade besti sendiryy . aku ade shida n dea ade ain . urmm . kite org just tgor2 bese jewp as classmate , urmm . kiteorg mulee rapat . lepas result upsr 2010 keluar . urmm . sejakk tulah kiterog always texting . gayot .. urmm . sekarang aku tgah eppy ngan dea . ade sapesape rase na makan kasot or slipper aku . sule lha ganggu hubungan kamy . kalau mengidam sangat lha kenn na makan slipper aku . meshty kenyang setahun you . haha . kesian faizah sekarang . tengah moody ngan semua org dalam rumah dea .  kalau aku ade dekat situ . mesty aku da pelok dea . bagy semangat dekat dea . tapy kite rog jaoh lha . n pemisah kiteorg ialah kem terendak . yew lha . aku kat sg. udang . dea dekat tanjung bidare . kenn jaoh tuhh  . at least kalau jalan kaky pon . almost satu jamm jugak lha kenn . kott lha . aku x penah pulak try , urmm . act . aku da membobok da nieyh . keyh lha . bubye . sarah aina sayang faizah seorang saje . jgn jeles , awak . kite sayang awak . ketad" . mampad''  banyak'' . laju'' . sangat'' , . rindu awak lha sygs .

Friday, 19 August 2011

kau dulu dan kau sekarang .

weyh , aku nak citer sal kau nieyh , da lame da aku deam . na tau napew aku deam jewp ? burb aku malas nak layan bendebende bodoh yang kau buat dekat aku . urmm . bia aku cite satu per satu ea kat kau . bia kau paham apew yg aku rase nieyh ea . act . bukan tokk kau jewp . but tok semua genggeng baru kau tuhh 


dulu :- kau baek dengan aku  . kau jalan dengan aku . kau denga probs aku . aku denga  probs kau . susah senang semua kite samesame weyy . dulu kau tak malu pun jalan dengan aku , ..dulu kau backup aku . mempertahan ken aku walaupun aku salah . always ade kat blakang aku tok support aku . slalu teman aku jalani harihari aku dekat ostel . dengan macammacam masalah yang aku ade . 


sekarang :- tapy sekarang kau jahat dengan aku , kau da x nk jalan dengan aku , kau da x nk tau probs aku . butt . aku still lagy denga probs kau , susah senang aku . aku hadap sorangsorang . susah senang kau . kau hadapi dengan kawan baru kau yg makin berlambak tuhh . urmm . sekarang , kau da malu na jalan dengan aku . burb senior panggil aku ayam lha . sotong lha . mushroom besa lah . kau malu ken ? x yah ckp . aku da tau . sekarang , aku da x de sapesape da na support aku dry belakang , da x de sape lagy dah na backup aku . da x de lagy da org yg nak mempertahan kan aku walaupon aku slh . da x de org da na teman aku jalani harihari aku dekat ostel dengan masalah aku yg menimbun tuhh . 


 weyh . knape kau berubah ea ? kau seda x perubahan kau yg ketare tuhh ? kau tau x ? disebab kan kau kawan ngan kawankawan baru kau tuhh . kau punye markah exam turun tau x ? kalau b tuhhh aku x kesah . nieyh . smpai ke c  . nieyh , ape cerr nieyh beb , tlg lha seda weyh . aku x nk kau hancur kan impian mak kau . mak kau anta kau kat skul kite tuhh sebab mak kau nk kau berjaye weyy . bukan hancur cm nieyh . kau engat arwah ayh kau x sedeyh ke kau buat cm nieyh . tlg lha weyh . kalau bukan sebab aku kau nak berubah  at least burb arwah  ayah  kau ea? sian weyy . x tenang kat sane . harihari perhatikan perkembangan kau .tapy still lagy same . beerubah keyh ? jgn ekot sangat ckp syah****** tuhh . dea tuhh kuat menghasut . ckp *** , **** , ****** , n semua lha mem2 baru kau tuhh . aku hope kau dpt bace post nieyh , aku x sanggup dohh tgok kau tros hancur , sedangken org laen tgah berusahe na naek ken name masengmaseng , kau hancur kan idop kau pulak . berubah yew kawan yg penah bergelar sahabat sampai mati tok aku . t8 care  hope kau n genggeng kau n.e.s yaww . x mau gadohgadoh . 
-------------------------------------------------------------DHAAA------------------------------------------------------- 

Saturday, 6 August 2011

. credit to all the names .

na tau kenape aku ckp ? burb . tgok lha chatbox aku . si park bom tuhh , carik psl ngan aku . aku bgtau lha bekem tros . mampos kau kene mara . awek dea pown x mara . kau na lebeyhlebeyh pehal plak ? jgn na bajet kat siniyh lha weyh . kau pown . x de lha cntek mane pown . da lha x cntek . pas tuhh na perasan cntek pulak . aduhh . memang dasar x seda diry betol lha kau niey .to abg n kaka feah . thanx coz backup adek . jase anda akn dikenang hingga saye menutup mate . terime kaseh bnyk'' . to wana pacuwa . look at yourself before u judge somene . don't judge someone without knowing them . you just know my name sarah aina . but u don't know me deeply . so . don't judge me . i don't like it. and i'm sure . if i do the same thing to yu . of course you get mad right ? same goes with me . that what i fell right know . k lha . gtg .

Monday, 1 August 2011

aku memang x bertuah .!

hye peeps . ! urmm , arie nieyh aq na cite . aku jeles lha dengan membe aku , name drahsiekan , ! untuk menjage keselamatan larh , urmm , na tau nape aku jeles ? sebab balax dea tersangat'' lha caring , ya ALLAH , tuhan jewp tau cm mane aku rase time dok ngan dorang tady , memang aku senyum , tapy dalam haty ? aq ngan ALLAH jewp tau , jeles dohh  ..knape ku x penah dpt laky cm tuhh ? da lha hangsome . baek lha tuhh , caring lagy ,, urmm , dr td , aku pandang jewp muke kau , kau pownn perasan yg aku pandang kau , sampai bile awek kau x de kat situ , kau tanye aku , aku knape , tapy aku deam jewp , x kan aku na bgtau kot , urmm , malu aku urmm  . knape aku rase cm nieyh pown aku x tau , kau untong lha kawan , dapat balax macam tuhh , sekolah agame lagy , wahh , terer lha kau , tabek r at kau , urmm , kau cantek , memang lha , x mcm aku , x pew , aku seda aku sape , aku x secantek kau ,  sebab tuhh lha aku slalu dhine , urmm , tetibe lak buat cite sedeyh , ! urmm , oke , sarahainaabdulpatah da start membobok , k leyh gtg , na pack baju , tok balek ostel walaupown x nak . !

Friday, 29 July 2011

sayangabangangkatsayabanyakbanyak!

abang angkat saye , name dea zulhilmi , saye sayang de sangatsangat , nak tau kenape ? sebab tanpe diduga , dea penoh kan impian saye ngan dea , haha  ! pelik x sebab saye ? urmm , cite dea cm nieyh , tady , dea meses saye , ckp , adk kat mane ? saye pown cakap lah , kat umah , nape ? dea kate , ouh , abang at taman adek nieyh , saye nieyh , punye lha loading , saye tanye , tp brape? dea kate kat umah zafeerul ,saye tanye lagy , sape uh , dea kate , crik kat luar rumah dea ade lc itam , skali bile saye kuar rumah , sebelah rumah saye punye sebelah , punye sebelah lagi , haha , belah kanan , ya ALLAH , tekejot saye tau , lame saye tunggu dea keluar , last2 dea keluar jugak , tinggi nyew abang saye , smart , berbaju biru .nanty aku story lagy , bye . 

Friday, 8 July 2011

this is me , any probs ?

holla , korang shume , lame kan aku x update blog ?ya memang lha , aku kan BUDAK HOSTEL , ostel stpmghs lagy uh , memang lha kan ? hurmm , merujok title at atas , urmm , aku rase kau memang x kenal aku sepenoh nyew agy lha  , urmm , keyh kat siniyh aq na bgtau korang perangai aku yg ntah papew niyh , HAHA , bengong kan ?
1)kalau aku mcg kau , then dlm lime menet kau still x reply aku akn call kau , sampai kau reply mcg aku , PAHAM ?
2)kalau aku marah , memang aq da x rety na hormat kau lagy da , walaupown kau lagy tue dr aku , berpuloh2 taon pown memang aq x penah respect keyh ? so , tlg lha hjgn uat aku mara ,!
3) , urmm , aku x ske dsuroh , dpakse untok buad mende yg aku x nk , phm ?
4)kalau kau nak kawan ngan aku , kau kene saba ngan perangai aku , n aku akan sudi tok berkawan ngan kau , !
5)kalau kau ade probs ngan aku , kau face to face lha bhaii , jgn ckp blakang , aku x suke , undetstood ?
6)aku x ske orang yg menganjing aku , paham ?don't ever you try keyh ?

that's all , for your information , korang bace niyh , n kauorang akn tahu siape aku sebenanyew .

Thursday, 7 July 2011

lastlast , nanty aku sesorang .. "(

yew , arie nyh sepatowt nye aku eppy coz skolah aku chuty , so aku dapad rehat , tpy ? arie niyh aq rase sedeyh sampa meleleyh air mata aq .tension bhaii , nantty bulan 8 , izyan kuar ostel , jiehah n biehah plak , kene ekot ayah dorang pndah kl , gie plak ade probs ngan pentadbir , maybe dea pown kuar ostel sekaly gus tukar skolah , ak plak ? aku akn stay sorang2 at ostel , hdop cm pompuan gile , kat sane , g prep sorang2 , g dining sorang2 , g makan tgah hari sorang , pk aku eppy kew ? memang lha selame niyh aq ckp best dok ostel , tapy  , bilew da kene tinggal sorang2 ? pk best lagy kew ? x weyh , duduk ostel , jady best sebab ade kawan , tapy nanty da x dew kawan , sumpah bosan doe , mesty nanges tiaptiap hari , dah lha ramai budak x nak kawan nn aku , kalau korang x dew nanty , sape na kawan ngan aku lagy ? please lha weyh jgn tinggal an aq , aq sedeyh doe , korang epy r da x yah dok ostel agy , k lha , bye korang , dhaa ..

Saturday, 18 June 2011

due lagy brg domo jd milek aq . "D

act , niyh cite smalam , smalam , aku n aku nyew sibling , shume nyew g shopping at dp n mp , sebenanyew , alang aquwh , dea na beli jam , so  pegy lha , along aku plak . dea mau crik wallet , aq n kaka aku , yg angah uh , x plan pown na bly pew act , tpy , bile da samapi , aku tros bely slipper tropicana life , almost 40 ringgit gak r , pas uh , aq jalan2 ag , singgah kedai tedy bear , aku , along , n angah ,  bely kan patong papew jewp yg alang nk , burb arie uh burfday dea , urmm , pas uh , aku pown dapadd gak , aq dapad domo yg tok gantong at phone uh , haha , besa sket dr arie uh punye , urm , pas uh jln2 lagy , aku x engad lha aku masok kdai ape name dea , da masok uh , aku minx at along botol air domo , 10 engget jewp , then along bely kan , act , aku na beg domo yg berbulu uh , 50 engget  tpy , x kan r along n bely kan kott , so , aku minx botol jewp r , skunk niyh , bnyk gak r brg domo ade aq , aq ade bear dea yg pling besa uh , botol air , yg gantong at phone uh , besa n kecik n purse dea , sumpah aku suke , haha , aku ngah kumpol duet na beli beg dea plak , haha , eppy meyh aq skunk .. k lha , penad menaip , gottogo , dhaa .

Friday, 17 June 2011

ibu , abah , along , angah , alang , adek tau , dulu , memang adekk buattt mende uh , tapy , skunk x dah , lepas abah tegur adek n ckp at adek , jangan buadd cm uh lagy , adekk da janji tau ngan abah , x kan lah adekk na mungkir janjy adekk nn abah adekk sendiry kodd , pk lha , tady , nape ibu pandang adekk cm uh ? adekk x buadd ibu , adekk x buadd , ibu na tudohh adek coz ibu tengok adek blanje sakan ? ibu , adekk blanje uh , gune duett yg adek simpan sket ,, dr duet , yg ibu bg tokk blanje at ostel uh ,, ibu , tulah gune nyew adekk soh ibu bli an adek tabong , ibu , dulu adekk buat uh , sebab adek na g umah mak cik uh , skunk , adekk pegy , just bli ,air n kopok jewp , uh jewp , k lha shume , nanty adekk sambong lam post baru yaww , morning ,..

Saturday, 11 June 2011

sampai betoll atie kau ea .

weyh , first aq na bgtau kau , yg , aku tulis entry niyh sambel meleleyh  , ,, urmm , kau janjy ngan aku smalam macam org dah nak maty yg kau na gayott nn aku , sekaly kau off enphone , kau x reply text aku , aku call kau tekan bz , ea bhaii , aku ade atie n perasaan gak au , aku ade tahp kesabaran gak , der , lu pk gua dok at umah niyh lame ker ? ea bhaii , gua budak ostel lha bhaii , budak ostel , lu cube r gune ox sket , kalau wa buadd lu cm uh , lu saket atie x bhaii ? confirm r kan , nak2 , lu niyh an cepadd mara , muke ganaz , tpy , dlm atie ade tmn , ea , dah lha , malas wa na cite panjang2 , saket atie tau x? ded8 tok sesape yg dah buad kat aku cm niyh , malam niyh , sebelaskosongenamduaribusebelas ,,, aq engadd sampai aku maty bhaii tarikh niyh ..

Friday, 10 June 2011

dea aq punye bhaii , brani kau amek ??

urmm , bnyk kaly sudaa aku buad entry sal dea , urmm , again , story sal ZULHILMI  , urmm , dea someone speacial tok aku , dea abg angkat aku jewp pown , bukan nyew sesape , tp , sumpah , dea speacial gler tok aq , urmm , sumpah , sygs dea gila babi ,.. na tgok pic dea ? jap ea , mau upload jap .........


                            ensem sial pakai baju melayu .. 
                                   abang , abang smart ,.
                                   haish , abang sapew r niyh ..

da da lha uh , cukop lah pic dea , urmm , last sentence , aq sygs kau gilagila ,... dhaa . gottogo..








 

Thursday, 9 June 2011

aq na sngat2 face to face ngan kau .

abg , 4 your information , adek na sangatsangat face to face ngan abg , cyez , tpy , adek segan plak , adek tau abg pown segan , urrm , hope , harapan jagy kenyataan ..

lepax ..

oit korang , korang uat pew ? meshty x ut papew arn ? meshty bosan an ? urm ,, merujok tajuk at ats , mesty r aq tgah lepax an ? best ... korang na join ? meyh r dtg siniyh ... 

Tuesday, 7 June 2011

new background

weyyh korang , korang pasan x aku ade background baru
? urmm , background niyh , ak chilokk at fb org , pastu , aku try r masok an jady background aq , last2 , dapad gak ,hah , eppy meyh , mau try mende laen plak , k lorh , bubye .

lame sudahh

oit korang , lamee sudahh aq x update blog niyh an ? urmm , bukan nyew pew , bz sket . tlg mummy at kdai ,,, urmm , aag pown , aq de uat blog baru , kat muzy.com urmm , kat situ leyh uat mcm , urmm , keyh r , mau lihat iniyh blog lah , na pk , mane yang patowt d ubah .. dhaa .

Saturday, 4 June 2011

sorry ea sygs ..

ola shumeshume , urmm , tajok entry kaly niyh sedeyh skeet yaww just wanna story bout what happen to me today ...urmm , weyh , aku niyh over ea ? kalau over , sorry tau , au x berniat pown , sumpah weyh  , demi ALLAH aku x berniat dohh , aku syg kau , sebab uh lah aku jady cm uh , tp , kalau kau x suke , it is okay , aku akan try tok ubah perangai aku yg over uh ... urmmm , td , aku gebang kau sal yg aku jual num kau uh at sorang mamat , sumpah doe aku x jual ,,, aq memang over , tapy , aku x dew r sekejam uh sampai na jual num kau pulak , urmm , don know what to say lagi lah syg ... urmm , td kite gayot , act , aku gayot lm keadaan marah tau ? urmm , yew r , ptg uh aku kol kau , kau ckp kau tengah maen bdmenton dengan TEMANTEMAN kau yg laen , or maybe BFF'S kau yg laen , aku bukan menuduh tau , aku just membuat andaian jewp ,..., aku leyh accept kau cakap cm uh ,, act , aku x rase papew pown kau ckp cm uh , tp , tetibe kau tanye AINA , eh2 , kau ade nmpak FARIQ x ? kau sedar x aku denga ? and kau seda x time uh aku tgah ckp ngan kau ? kau tau aku x suke an ? tapy kau buat jugak , buad mase skunk , maybe aku leyh tahan ag dohh denga , tp , pas niyh , x tau r ... urmm , then , letak cm bese , pas uh aku off fone kau tau x ? meshty r x an ,,, kau mane penah nak amek tau sal aaku on fone ke x , aku off fone ke x .! urmmm , aku off , coz , aku bengang tdd , then , bile aku rase dah okay , aku on balik , stret kol kau , na tau nape aku kol ? sebab aku engadd at kau .. kau ? ade engad aq ? urmm , maybe bile time kau susah jewp kott ...aq kol , pas uh kau ckp kau bdmood , asyik na mara org jewp ... kau memang mccm uh atau kau mahu bgtau aku yang kau tengah marah at aku ? entah r weyh ... kau jewp yg tau .. urmm , then , kau macam berdalih , x mau ckp nn aq , kalau x nk ckp , kau bg r tau aku , leyh aq letak on da spot . tau ? urmm , then , aq ckp aq x mandy ag , aku ckp cm uh cm bg kau point pulak x nk ckp nn aku an ? urmm , pas uh , beria2 kau suroh aku letak fone and g mandy , berulang2 kaly lak uh , pas uh aku kate , jap ag , lm showwer ade org , then , kau ckp , esok ko blik kg , n kau kate kau x mau bawakk fone , aku kate bawakk r , coz aku mau mcg kau , menande an aku engadd at kau ,..kau kate kau malas , malas na bawak , atau malas na mg nn aku ddohh ? jujo lah weyh , aku x nk kawan nn org yg bepure2 dohh , jujo keyh syg ? urmm , then , aku da x leyh tahan ag , aku ckp , okeyh , FAEZAH ZAMZURY memang x nak mccg nan SARAH AINA , da x nak uh x pew lah , SARAH AINA x mau pakse , keyh ? bye , semekom , n , sejak aku letak uh , sampai skunk aku off fone tau ? sumpah dohh aku fed up nan kau , aku rase kau cm da x mau layan aku ag ,, urmm , maybe betol kate ain , just wait n see , ,, niyh kot yg dea soh aku tunggu uh , urmm , x pew weyh , kalau kau dah bosan n malas na layan aku yg ngade2 niyh , aku rela dohh lepas kan kau at aen balik ,,, urmmm , mungkin , mamang bukan takdir kite tok jady bff an ? tp , aku still na kau tahu ,sometink , iniyh die :
KAU PENAH BUADDD AKU SYG AT KAU , N AQ STILL AG SYG AT KAU , N , WALAUPOWN , PAS NIYH KITE DAH X DEW PAPE , AQ AKAN ALWAYS SYG KAT KAU , NUR FAIZAH BT ABDUL ZAMZURI .... pas niyh kalau kite da x dew pape , engad larh , kite penah jd best frien keyh ? syg kau damn much dohh ...

Friday, 3 June 2011

urmm , kisah idop mierah arie niyh ...

first , mau bgtau yg entry kali niyh panjang oke ? urmm , yew r , sepanjang arie nyew post , urmm , oke , one by one , pg td , mierah bangon kol 9 lebeyh cikit , then tunggu membe , dayah , coz da janjy na uat rambot , tp , dea x dtg cmpai r kol 12 lebeyh mierah kol dea , dea kate , mummy dea x bg dea kuar , urmm , sengal punye mummy r itu org .. then , mierah kate , neve mind , mierah pegi laen kali jewp , urmm , then , da confirm x pegi uh , mierah kejot abg mierah , along , kalau mau tau yg mane along , tengok at blog lame mierah k ? urmm , kejot dea mcm kejot org yg dah x leyh bgon suda tau  ? saket gilagila atie mierah tengah hari td , dah lha panas terik ,  , then , dea buad mierah ag panas  ,., urmm , kan mierah ckp , mierah gado nn mierah nyew b an ? urmm , dlm pukol 2 cm uh , dea text mierah au , dea tanye tenga buad pew , mierah ckp r , tgah lepak2 at kedai mummy mierah , then dea , tanye mcm2 au , sumpah mierah eppy gler , mierah pk , dea marah gilababi at mierah pasal semalam mierah kasar bahase nn dea , upe nyew , dea just tekilan ckit jewp ,,, urmm  , sumpah mierah eppy gila bila ddapad good news uh , urm , syg betol b at mierah an ?huhu , untong betol sapew dpt b uh kan ? urmm , skunk niyh mierah yg untong , esok2 , ntah sape plak yg untong dapad b an ? urmm , then , text dea x lame sangad r , coz , dea ade at kedah , line x bpew mau betol , so , stop lha  texting nn dea , then , mcg nn dayah , cite sal mierah nyew b , dea pown turot eppy jugak coz membe terchienta dea eppy , then , dlm pukol 6 cm uh , mierah teman dayah 4 her last day with me g jalan2 sg udang jap , kite org bely cincin , gantong fone n macam2 ag r mende yg same , besh wook , dea blanje mierah brg , mierah blanje dea hot ticket 15 engget , huhu , supaye mierah dapad text sama dea , da uh , kol 7.15 mierah masok umah , dah say goodbye shume , mierah pown masok lah , on9 kejap , then  , along soh mandy coz mau pegi shopping at jj baru , mierah pown mandy r ,,, urmmm , da mandy2 shume , mierah troz shiap2 , wwhile along mierah tgah mandy ,, urmm , mau tgok dressing mierah td ? urmm , nanty mierah masok kan yerw ... urmm , then , at sane along mierah ckp , amek jewp papee nanti along bayar , mierah amek r purse domo , then dea kate , bayar lah , sumpah mierah bengang td , so , mierah bayar lah sendiry , then ,,, mierah ekot dea beli baju plak at lm jusco , murah gile baju dea , x lepas rm20 au ,, urmm , then , da jalan2 shume , jumpe nn kaka mierah balek , then , gerakk g makan at cheng , along borak2 nn membe dea , mierah dok nn kaka mierah , angah , then da makan shume , membe along tlg bayar an , *baek betol dea * then , otw mau balik , mierah macam org gila terpekik telolong lm kete nyanyi lagu , hahaha , urmm , besh lah jugakk malam mierah .. urmm , then , sampai jewp uma , jumpe ibu n abah , then , troz gayot nn iezz , bff mierah , then , troz dapadd an lappy , on9 , then , tulis iniyh entry lah , that's all for today , see yaw ... bubye , salam ,,, sygs readers *kalau ade* ketadketad au ..

Thursday, 2 June 2011

aq da ckp an ?

aku da ckp an ko an b , aku x ske  kene pakse , kalau kau nak , x leyh ker kau saba , sumpah weyh aku ckp b , aku penadd nan kau lha b , b , kau nak pic aku buad ape b ? nanty lelamee kau DELETE gak an b ? b , cukop-cukop r uh pakse aku b , aku ckp aku x mau bagi , aku x maau bagy r , b , pew slah nyew , kalau sekali sekala kau paham aku plak b ? niyh x, asyik aku jer paham kau b , b , aq ade perasaan gak b , aq ade atie gak b , b ,walau pown aku just ADEK kau jewp b , tp , x semeshty nyew kau boleyh suke2 suroh aku b , kau pown , x leyh gak , suke2 jewp na ngajok lah , bengang lah , marah lha , geram lah , itu lah , ini lah , nenek kau r .,, kalau kau boleyh buad cm uh an b , aku pown boleyh b , tp , an b , aq x bud b , coz aku PK PERASAAAN kau b , aku bukan cm kau , suke MEMBABI BUTA b , sumpah aku ckp , aku x ske care kau , n , aku x ske bile aku tengah ckp tetibe org potong , nak2 plak bile aku tgah ckp phone org uh tetibe letak , aku penah ckp at kau an b ? tp , kau buad jugakk an b ? tetiba lak aku rase cm sia2 doe aku ckp at kau b , coz , kau memang x penah nak dengar ckp an b ? ntah2 , ckp MAK BAPAK kau un kau x dengan an .? urmm , lantak r b , skunk niyh , pew yg aku tau , pew kau nak buad , kau buad lah b , kalau aku halang pown , kau buad jugak ann b ? tol x? b , engad au , aku x suke , kalau lah pas niyh kite still contacct ag , aku hope kau x cm niyh ea b ? kalau pas niyh kau nak baek nan aku balik , aku x kan terim kau selagi kau x janjy ngan aku yg kau akan ubah perangai n sikap kau yg selalu uat aku meyampah tu b , hermmm , dha lha , aku malas mau cite sal kau lagi b ...kalau kau bace entry aku niyh an b ,, aku hope kau seda , yg aku tulis niyh pasal kau . keyh ? thanx for what had u give to me , aku x berharap pown  at kau ... bubye..

Wednesday, 1 June 2011

hampa + kecewa

eyt , salam , urmm , today , a.k.a. arie niyh , urmm , 2 june , semalam aku berharap gilagila arie niyh leyh uat rambot ,,,, urmmm , tp , bangon pg jewp , dayaah text aku kaate , dea x leyh g uat rambot nn au arie niyh , coz , mak dea mau antaa dea , adush , toyol betol r mak dea , saket atie aku ,dah r x bg dayah kwn nn aku , bangang punya org , suke betol kongkong ANK , aku x ske tau org buad cm uh , haish , kalau aku dumm kau laju2 , pecah bijik mate itam kau r .! penin aku tengok perangai kau ,, urmm , so , aku kol shume2 fwen aku pown , dorang x leyh teman , nak g jahor lha , balik kedah lah , itu lah , nenek dea lah .! urmm  , sumpah aku fed up weyh ,, urmm , k argh , mau bace itu novel TAHU RASA CINTA , auu , tajok sweet + jiwang , act , uh citew klaka lha .! chawwwux ...
eyt korang .! urmm , sebena nyew an , ade banyak gila post mau tulis , tpy , one by one dulu keyh ? urm , niyh post mau cerita pasal itu , aq texting nn abg terchienta .! urmm ,, first2 , aku anta , aku kate , t kalau da bez men game , kite texting au , then dea kate , oke SYG , ahhaha ,! aku ckp , gatal eik , then , dea reply , hurrmmm, k lha , lepas niyh da x yah ag sebot perkataan uh , cepadcepad aku reply kate , xpew2 , ckp lha perkataan uh slalu .! *sumpah gedik weyh time niyh* haha ... urm , then dea kate , oke , pas niyh abg sebot ag , bebanyak kali ,! aku just reply , hahahahaha ,! then dea x reply , aku misscallled , then , smpai lha text dea , ckp , dea tgah do omework *rajin betol abg aq sorang niyh* ,, urmm , aku ckp lha , rajen eik , abg sape lha niyh , dea kate , entah , then aku ckp lha , urmm , x pew r kalao x mau ngaku , then dea kate , alah adek , jgn r majok , aku ckp , r , kalo nk jugak ? dea kate , jgn r ,, jgn r ... jgn r... urmm , aku ckp , aku still mau jugak , then dea tanye , nape niyh ? aku jawab , BENGANG .! asl ? dea ckp . aku kate , coz , ade abg angkad tp x mau ngaku , baek x yah ade abg angkat .! then , dea kate , abg just kidding jewp lha td syg , then aku ckp r , kalau adek t8 serious cm new ? dea , kate  , ske atie r , yg penting , abg just kidding jewp .! then , aku reply r , kate , ouh , tetibe lak adek rase abg iyh cm x nk amek tau perasaaan adek langsong , sedeyh ker , eppy ker , tachink ker , urmm , x pew2 , adek ske cm niyh .! then dea kate , jgn lha cm niyh , sumpah abg gurau jewp td , urmm , dengan x ikhlas aku kate , oke .. end of the post  ,, wallaweyh , panjang seyh .!

asl eik ?

ea , aku pelik r , asl eik , sejak aku balik niyh arn , aku asyik emo jewp ,, urmm , aku pown x tau nape , urm , abes satu rumah aku tengking , including my parents tau ? urmm , derhake betol anak dea yg bongsu niyh arn ? urmm , sumpah weyh aku ckp , aku x nk jd ank derhake , aku x nak masok nerake , aku takot weyh kene sekse nan azab yg kite shume x kan tahan punye r .! weyh , tlg r , tp mau buadd cm manew ? aq mende da terjady da pown , ! YA ALLAH  , ampunkan lha hambamu yg lemah lagi tidak sempurna ini YA ALLAH , aku bermohonn kepadamu , aku x sanggup menahan siksa azab mu wahai tuhan ku yg ku sembah , urmm , amin , sumpah weyh aku takot , cm new mau buad iniyh ? arap-arap lha ibu , abah , along , angah , alang , n shume2 org yg aku marah , tengking , x lyn , shume maafkan aku okeyh , that's all 4 rite now .! dhaa ....

Tuesday, 31 May 2011

ea , aku bechy tau ?

ea , ko nak tau somethink x , aku bukan nyew nak  k.a. nn ko , tp , sumpah weyh , aku x minat , n aku benchy ko buadd mcm uh , aku tau kau f4 tp , x semeshty nyew , ko leyh sentoh , pegang or tengok barang2 junior ko cm uh jewp kan ? ea , waktu ko f1 dulu pown , meshty x ske an f4 uat ko cm uh ? kan3? ea ,  aku tau lha , shume org akn rase cm uh , urmm , niyh aku na bg tau niyh , aku x suke ko uat cm uh , abes kantoi segale rahsia yg aku nk simpan dr pengetahuan ko .! tau x ? ea , waktu aku mule2 masok pown aku da benchy kau tahu ? bile ko uat cm niyh , lagi larh aku x ske . ea . dah lha , malaz mau story panjang2 r , t kau pandaii2 r pk sendyry k ? dhaa . beware yaw ...

p/s : kalo ko rase aku k.a , sorry yaw , urmm , 
        act,mende niyh da berminggu berlalu , just terkenang balik n rase geram ,, that's ll , see yaw ..

urmm , aku bengang , aku bengang n aku bengang , paham x ? stop r weyyh ..

ea , niyh aq na bgtau korang niyh ,, urmm , aku x ske au , org tudoh2 aku , padahal dea pown salah gak , urmm , aku x leyh bgtau korang pew prob aq sebenanyew , urmmm , yew lah , nanti org uh bace plak , lagi lha mampos aq kene , ,,,, , urmm , dea kate , aku yg x nk g koir .! hello ! ko yg x nak bangon oke sebenanyew , sumpah aku bengang , ko yg slah , ko da kene mara , ko bengang , ko tengking2 aku plak , ea , da r time aq kejot ko , ko tengking aku , meshty r x seda an ? urm , e , ko nak tau x aku kejot ko cm kejeot pew ? cm kejot mayat idop au x ? aku bengang kejot ko tiap2 hari aku at umah , tp ko ? bwu kene mara sikit nan abah n ibu ko da mau tengking2 aku , da bengang gila babi nak mampos gak nyew , ! ea , tlg r seda , aku pown ade perasaan tau x ? sumpah aku ckp , aq fed up gler nan ko td , sampai org2 laen skali aku marah , ea , ko x kesian at aq yg kene marah niyh x pew , tp , tlg r kesian at org yg kene marah nn aq , plis .... !!! boleyh x ? dah r weyh , aku tulis niyh  ,,,, bengang aq , so , baek aku stp lha .... urmmm , k r readers , byee2 , 549 korang always ...

arie niyh , shume iniyh terjadi .

eyt korang , arie niyh mierah mau citer , arie niyh mierah x pegi koir , mierah da bangon awal da , 5 mnet sebelom kol 7 , tp , abg mierah yg x nk bangon , dea bangon kol 7.50 , tp , da x sempat , mierah pown da malas da mau pegi , urmmm , x tu naew arie niyh malas sanad ,...urmm , pas mierah ckp mierah x mau pegi .. mierah troz tido ,,, bangon balik kol 2.30 haha . urmm , trok betol  anak dara niyh ,,, huhu .. pukol 12 td , abah mierah kejot ... mara2 coz mierah x g koir .. humm , mierah uat x tu jewp ... urmm  , k arh , mau maen farmville at fb , mierah , da ,   bubye ...

Monday, 30 May 2011

kenape lha aku dapad dea ?

aq nak sangad tau , knape aku meshty dapad dea ? ak eppy nan dea wktu mule2 aku kenal nn dea , tp , sejak dea tudoh aku somethink , tawar gler atie aku weyh ,, then baek , dea uad aq eppy balik , dlm atie aq , still ade ruang ag tok aq syg dea , tp , td , dea buad atie aq tawar , pas uh dea na baek ballik , aq accept jewp , tp , atie aku da tawar , sumpah weyh , aku da x dew atie sebena nyew at dea , tp , td kol dea , aku eppy , skunk , aku x tau pew aku rase ...

the reason is ? i don't know what is the answer ....

Sunday, 29 May 2011

hey korang , aku rase arn , blog aaku da semeriah dulu lha , just , x ramai followers ag , t aku soh sesape yg ade blog , follow aq nyew lha , hey , aku epp giler , urm ,,, k argh , na sleep for a while , esok ade koir lha ,, penad , rase m x mau pegi jewp , tp , susah doe ,na pat wakil negeri teroz , so , pegi jewp r.... urmm , k lha , gudnyte readers *kalau ade r , k , tata , dhaaa . got to go now , sygs u all ...

DONGHAE OPPA , SARANGHAEYO ..

ea , korang meshty kenal donghae arn ? alah , yg suju n suju m  , uh , kalo x kenal , meshty x minat korea an ... urmm , kan td aku ctew , aku jumpe kyuhyun arn ? sebenanyew aq x puas sanad g sane , coz , aku x pat jumpe donghae terchienta ,,,, urmm , maybe bukan rezeki kodd , hope taon niyh , donghae dtg malaysia ag ,,, n uad konsert free jewp ... urmm , then aku pat dudok , betol2 depan dea , ya Allah , sumpah aku pengsan at situ gak ,, urmm ,, pas pengsan , donghae tolong , perghh , paling r , best kodd , tp ,l uh shume just harapan + angan2 jewp , x mungkin terjadi kan ? urmm , k r , that's all , kang , makin aku tulis . makin merepek kang , k r , dhaa , gudnyte ,,,, donghae oppa , aku 549 kamoo , syggss ...

wuhaaa , best gila babi wokk ..

ea , ade story na cite  niyh , huaaa   , semalam (sabtu) aku g , alah , x kan korang x tau kott , kan ade  himpunan sejuta belia uh kan ? tau x niyh ? x tau mampos same korang r , hmm , kan kat himpunan tu , malam ade konsert , kalau artis malaysia jewp , x hengen aku dtg r , tp , niyh ade  SUJU M , huaaa , ade kyuhyun , henry , sungmin , eunhyuk , zhoumi , n ryeowook , ha , shume comel2 doe , mule2 , ade r 4,5 org artis malaysia nyanyi , aku x amek tau pown , aku diri jewp aat situ , then , lepas dorang nyanyi uh , sejam lebeyh kodd diri tunggu suju m kuar , last2 , diorang kuar gak , mampos , ilang sore aku semalam ,tp , sedeyh gak r , pakwe aku , donghae x dew , suami qilla n gie pown x dew , siwon , urmm , tp , x pew , janjy pat jumpe kyuhyun , huaa , ! ish , panjang lha na tulis ag , t aku story ag k , bubye , ! 

 p/s : sumpah best gile smalam ,,,,

Friday, 27 May 2011

urmm , niyh blog aku yg ke-3 , urmm , blog first aku lupe password , second punye , dea da x leyh bkk ,, so , kene r uad bwu , hope korang eppy follow blog aku ea.! that's all , bubye cyunk2 ku skalian ...