Saturday, 3 September 2011

T.A.K.M.A.H.U.B.A.L.I.K.H.O.S.T.E.L.

assalammualaikum  x jawab dose , lau jawab baek , 

hye peeps . weyh korang . aku tak nak . balik ostel lha . jum pergy baka ostel nak takk ? aku penat lorh dudok ostel . kene ejek . malu dohh . tahu lha aku tak sempurna . tapy . tak payah la macam tuhh . aku pung ad haty dan perasaan jugakk . tolong vboleyh tak ? tolong jangan ejek aku lagy . aku rase takot doe nak lalu depan korang . please janagn buat aku stress lagy . nanty lagy mcm-2 aku maky kau orang nanty . aku bency r korang buat aku macam nieyhh . tak suke aku . ckp kat aku tross lha . tak payah lha men ejekejek . aku saket ati lha . cuba kalau aku buat kau orang macam tuhh . saket atie takk ? stress tak ? korang dah lha nak exam  . buat lagy macam tuhh . nanty lau aku takk maaf ken nanty baru tahu ken ? baru lha menyesal . bagai kan ? ea . pergy mampuss same korang . lau korang fail pung . kesah pulak aku kan ? sorry kalau aku kurang ajar sangat . aku dah terlalu saket atie lha . korang kalau naak minx maaf , minx maaf betol-2 tahu . tulus dari lubuk hati korang yang paling dalam , . insyaallah aku maaf kan  . just satu aku nak cakap . korang jangan lha buat macam tuhh lagy . even dekat manemane pun korang pergy . keyh kha readers . aku chiau dulu . ....... dddddddddhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa .....................

No comments:

Post a Comment