Thursday, 1 September 2011

kata hati :)

assalmmualaikum , 
x jawab dose , lau jawab sayangs .

weyh-2 . korang na tau takk ? takk nakk tahu pergy jaoh-2 . na tahu . bace lha .  . aku rindu kaka aku ,SITI NUR AMIRA . dulu . kite org rapat gilagila , tapy sejak dea form3 . aku rase kitrorg jaoh sangat-2 .aku sayang dea . sayang sangat-2 . sebab tuhh lha aku rase kehilangan dea . aku engat lagy . waktu tuhh dea form 1 . aku darjah 1 . . dulu aku kawan ngan budak kecik , act . tak delah kecik mane pung . beze umo . 2,3 tahun jea , . ade lha , satu hary tuhh , budak tuhh buat ape ntah , aku x engat  . tapy budak tuhh buat aku nanges terok sangat-2 , tapy x de sorag pung family aku yg tau , then . ade lha satu malam tuhh , aku tido lha dengan kaka aku nieyh , *akunieyhlauadeprobs,sukenangestimenatido* , waktu na tido tuhh , aku nanges    



kaka : nape adekk nanges ?
aku : aku citew lha at dea ape yg budak tuhh buat , .
kaka:(nanges)
aku : kadang-2 ken , adek rase , adek macam tak wujud jea kat sume org  . cm x bergune jew kat sume org , 
kaka : (sambil nanges) nape adekk ckp cm tuhh ?
aku : ye r , semua org x syg adekk , semua org takk suke adekk , even family adekk skaly pung . 
kaka: adekk , manew ade adekk cm tuhh , alang syg adekk , alang suke ade adik cm adekk , alang tak nk ilang adekk . alang syg adekk sngt-2 , alang sanggop maty tok adekk . (nanges) 





sampai mcm tuhh skaly , tapy napew sekarang alang berubah? napew alang bency adekk ? napew alang da x syg kat adekk lagy ? asal alang tau  , adekk pun syg alang jugakk . adekk suke ade akaq mcm alang  . mcm angah , dulu . semua bende alang share ngan adekk , semua secret alang adekk tau .semua probs lang adekk tau . tapy sekarang ? alang , adekk just nak alang tau , adekk rindu sangat-2 alang adekk yg dulu  . alang adekk yg always support adekk dr blakang , alang adekk yg always denga probs adekk . alang adekk yg always ade bile adekk alone . hah , maybe tuhh just mimpy tok adekk dapat balik alang adekk yg dulu . 
p/s : korang nak tgok kakak aku yg alang tuhh ?


















dea lha kq aku yg aku rindu tuhhh . alang , hope gilagila alang bace . :)

No comments:

Post a Comment