Thursday, 7 July 2011

lastlast , nanty aku sesorang .. "(

yew , arie nyh sepatowt nye aku eppy coz skolah aku chuty , so aku dapad rehat , tpy ? arie niyh aq rase sedeyh sampa meleleyh air mata aq .tension bhaii , nantty bulan 8 , izyan kuar ostel , jiehah n biehah plak , kene ekot ayah dorang pndah kl , gie plak ade probs ngan pentadbir , maybe dea pown kuar ostel sekaly gus tukar skolah , ak plak ? aku akn stay sorang2 at ostel , hdop cm pompuan gile , kat sane , g prep sorang2 , g dining sorang2 , g makan tgah hari sorang , pk aku eppy kew ? memang lha selame niyh aq ckp best dok ostel , tapy  , bilew da kene tinggal sorang2 ? pk best lagy kew ? x weyh , duduk ostel , jady best sebab ade kawan , tapy nanty da x dew kawan , sumpah bosan doe , mesty nanges tiaptiap hari , dah lha ramai budak x nak kawan nn aku , kalau korang x dew nanty , sape na kawan ngan aku lagy ? please lha weyh jgn tinggal an aq , aq sedeyh doe , korang epy r da x yah dok ostel agy , k lha , bye korang , dhaa ..

No comments:

Post a Comment