Saturday, 4 June 2011

sorry ea sygs ..

ola shumeshume , urmm , tajok entry kaly niyh sedeyh skeet yaww just wanna story bout what happen to me today ...urmm , weyh , aku niyh over ea ? kalau over , sorry tau , au x berniat pown , sumpah weyh  , demi ALLAH aku x berniat dohh , aku syg kau , sebab uh lah aku jady cm uh , tp , kalau kau x suke , it is okay , aku akan try tok ubah perangai aku yg over uh ... urmmm , td , aku gebang kau sal yg aku jual num kau uh at sorang mamat , sumpah doe aku x jual ,,, aq memang over , tapy , aku x dew r sekejam uh sampai na jual num kau pulak , urmm , don know what to say lagi lah syg ... urmm , td kite gayot , act , aku gayot lm keadaan marah tau ? urmm , yew r , ptg uh aku kol kau , kau ckp kau tengah maen bdmenton dengan TEMANTEMAN kau yg laen , or maybe BFF'S kau yg laen , aku bukan menuduh tau , aku just membuat andaian jewp ,..., aku leyh accept kau cakap cm uh ,, act , aku x rase papew pown kau ckp cm uh , tp , tetibe kau tanye AINA , eh2 , kau ade nmpak FARIQ x ? kau sedar x aku denga ? and kau seda x time uh aku tgah ckp ngan kau ? kau tau aku x suke an ? tapy kau buat jugak , buad mase skunk , maybe aku leyh tahan ag dohh denga , tp , pas niyh , x tau r ... urmm , then , letak cm bese , pas uh aku off fone kau tau x ? meshty r x an ,,, kau mane penah nak amek tau sal aaku on fone ke x , aku off fone ke x .! urmmm , aku off , coz , aku bengang tdd , then , bile aku rase dah okay , aku on balik , stret kol kau , na tau nape aku kol ? sebab aku engadd at kau .. kau ? ade engad aq ? urmm , maybe bile time kau susah jewp kott ...aq kol , pas uh kau ckp kau bdmood , asyik na mara org jewp ... kau memang mccm uh atau kau mahu bgtau aku yang kau tengah marah at aku ? entah r weyh ... kau jewp yg tau .. urmm , then , kau macam berdalih , x mau ckp nn aq , kalau x nk ckp , kau bg r tau aku , leyh aq letak on da spot . tau ? urmm , then , aq ckp aq x mandy ag , aku ckp cm uh cm bg kau point pulak x nk ckp nn aku an ? urmm , pas uh , beria2 kau suroh aku letak fone and g mandy , berulang2 kaly lak uh , pas uh aku kate , jap ag , lm showwer ade org , then , kau ckp , esok ko blik kg , n kau kate kau x mau bawakk fone , aku kate bawakk r , coz aku mau mcg kau , menande an aku engadd at kau ,..kau kate kau malas , malas na bawak , atau malas na mg nn aku ddohh ? jujo lah weyh , aku x nk kawan nn org yg bepure2 dohh , jujo keyh syg ? urmm , then , aku da x leyh tahan ag , aku ckp , okeyh , FAEZAH ZAMZURY memang x nak mccg nan SARAH AINA , da x nak uh x pew lah , SARAH AINA x mau pakse , keyh ? bye , semekom , n , sejak aku letak uh , sampai skunk aku off fone tau ? sumpah dohh aku fed up nan kau , aku rase kau cm da x mau layan aku ag ,, urmm , maybe betol kate ain , just wait n see , ,, niyh kot yg dea soh aku tunggu uh , urmm , x pew weyh , kalau kau dah bosan n malas na layan aku yg ngade2 niyh , aku rela dohh lepas kan kau at aen balik ,,, urmmm , mungkin , mamang bukan takdir kite tok jady bff an ? tp , aku still na kau tahu ,sometink , iniyh die :
KAU PENAH BUADDD AKU SYG AT KAU , N AQ STILL AG SYG AT KAU , N , WALAUPOWN , PAS NIYH KITE DAH X DEW PAPE , AQ AKAN ALWAYS SYG KAT KAU , NUR FAIZAH BT ABDUL ZAMZURI .... pas niyh kalau kite da x dew pape , engad larh , kite penah jd best frien keyh ? syg kau damn much dohh ...

No comments:

Post a Comment