Thursday, 2 June 2011

aq da ckp an ?

aku da ckp an ko an b , aku x ske  kene pakse , kalau kau nak , x leyh ker kau saba , sumpah weyh aku ckp b , aku penadd nan kau lha b , b , kau nak pic aku buad ape b ? nanty lelamee kau DELETE gak an b ? b , cukop-cukop r uh pakse aku b , aku ckp aku x mau bagi , aku x maau bagy r , b , pew slah nyew , kalau sekali sekala kau paham aku plak b ? niyh x, asyik aku jer paham kau b , b , aq ade perasaan gak b , aq ade atie gak b , b ,walau pown aku just ADEK kau jewp b , tp , x semeshty nyew kau boleyh suke2 suroh aku b , kau pown , x leyh gak , suke2 jewp na ngajok lah , bengang lah , marah lha , geram lah , itu lah , ini lah , nenek kau r .,, kalau kau boleyh buad cm uh an b , aku pown boleyh b , tp , an b , aq x bud b , coz aku PK PERASAAAN kau b , aku bukan cm kau , suke MEMBABI BUTA b , sumpah aku ckp , aku x ske care kau , n , aku x ske bile aku tengah ckp tetibe org potong , nak2 plak bile aku tgah ckp phone org uh tetibe letak , aku penah ckp at kau an b ? tp , kau buad jugakk an b ? tetiba lak aku rase cm sia2 doe aku ckp at kau b , coz , kau memang x penah nak dengar ckp an b ? ntah2 , ckp MAK BAPAK kau un kau x dengan an .? urmm , lantak r b , skunk niyh , pew yg aku tau , pew kau nak buad , kau buad lah b , kalau aku halang pown , kau buad jugak ann b ? tol x? b , engad au , aku x suke , kalau lah pas niyh kite still contacct ag , aku hope kau x cm niyh ea b ? kalau pas niyh kau nak baek nan aku balik , aku x kan terim kau selagi kau x janjy ngan aku yg kau akan ubah perangai n sikap kau yg selalu uat aku meyampah tu b , hermmm , dha lha , aku malas mau cite sal kau lagi b ...kalau kau bace entry aku niyh an b ,, aku hope kau seda , yg aku tulis niyh pasal kau . keyh ? thanx for what had u give to me , aku x berharap pown  at kau ... bubye..

No comments:

Post a Comment