Friday, 3 June 2011

urmm , kisah idop mierah arie niyh ...

first , mau bgtau yg entry kali niyh panjang oke ? urmm , yew r , sepanjang arie nyew post , urmm , oke , one by one , pg td , mierah bangon kol 9 lebeyh cikit , then tunggu membe , dayah , coz da janjy na uat rambot , tp , dea x dtg cmpai r kol 12 lebeyh mierah kol dea , dea kate , mummy dea x bg dea kuar , urmm , sengal punye mummy r itu org .. then , mierah kate , neve mind , mierah pegi laen kali jewp , urmm , then , da confirm x pegi uh , mierah kejot abg mierah , along , kalau mau tau yg mane along , tengok at blog lame mierah k ? urmm , kejot dea mcm kejot org yg dah x leyh bgon suda tau  ? saket gilagila atie mierah tengah hari td , dah lha panas terik ,  , then , dea buad mierah ag panas  ,., urmm , kan mierah ckp , mierah gado nn mierah nyew b an ? urmm , dlm pukol 2 cm uh , dea text mierah au , dea tanye tenga buad pew , mierah ckp r , tgah lepak2 at kedai mummy mierah , then dea , tanye mcm2 au , sumpah mierah eppy gler , mierah pk , dea marah gilababi at mierah pasal semalam mierah kasar bahase nn dea , upe nyew , dea just tekilan ckit jewp ,,, urmm  , sumpah mierah eppy gila bila ddapad good news uh , urm , syg betol b at mierah an ?huhu , untong betol sapew dpt b uh kan ? urmm , skunk niyh mierah yg untong , esok2 , ntah sape plak yg untong dapad b an ? urmm , then , text dea x lame sangad r , coz , dea ade at kedah , line x bpew mau betol , so , stop lha  texting nn dea , then , mcg nn dayah , cite sal mierah nyew b , dea pown turot eppy jugak coz membe terchienta dea eppy , then , dlm pukol 6 cm uh , mierah teman dayah 4 her last day with me g jalan2 sg udang jap , kite org bely cincin , gantong fone n macam2 ag r mende yg same , besh wook , dea blanje mierah brg , mierah blanje dea hot ticket 15 engget , huhu , supaye mierah dapad text sama dea , da uh , kol 7.15 mierah masok umah , dah say goodbye shume , mierah pown masok lah , on9 kejap , then  , along soh mandy coz mau pegi shopping at jj baru , mierah pown mandy r ,,, urmmm , da mandy2 shume , mierah troz shiap2 , wwhile along mierah tgah mandy ,, urmm , mau tgok dressing mierah td ? urmm , nanty mierah masok kan yerw ... urmm , then , at sane along mierah ckp , amek jewp papee nanti along bayar , mierah amek r purse domo , then dea kate , bayar lah , sumpah mierah bengang td , so , mierah bayar lah sendiry , then ,,, mierah ekot dea beli baju plak at lm jusco , murah gile baju dea , x lepas rm20 au ,, urmm , then , da jalan2 shume , jumpe nn kaka mierah balek , then , gerakk g makan at cheng , along borak2 nn membe dea , mierah dok nn kaka mierah , angah , then da makan shume , membe along tlg bayar an , *baek betol dea * then , otw mau balik , mierah macam org gila terpekik telolong lm kete nyanyi lagu , hahaha , urmm , besh lah jugakk malam mierah .. urmm , then , sampai jewp uma , jumpe ibu n abah , then , troz gayot nn iezz , bff mierah , then , troz dapadd an lappy , on9 , then , tulis iniyh entry lah , that's all for today , see yaw ... bubye , salam ,,, sygs readers *kalau ade* ketadketad au ..

No comments:

Post a Comment