Saturday, 1 October 2011

guys . lots of sorry .

assalammualaikum , kalau tak jawab dose , lau jawab sayangs . :)


guys . lots of sorry coz da lame gila babi da tak update blog terchienta niyhh . bz sikit lha . okee . act. banyak betol cerita na story kat korang sume . oke . we go through one by one keyh ? first , aku da mule oke sikit dengan twins , gee n yan . sumpah aku cakap . aku rindu dorang yg dulu . oke . maybe memang salah aku kot sebab aku yg tulis bukanbukan dulu dekat blog . then dorang mara-2 aku , then sekarang da oke sikit lha . tegor jugak lha . aku rase lha .. ermm . tak pe lha . aku da mule seda da yg aku yg mulekan semua niyh dulu . semua nye sebab ego seorang perempuan ! . korang . aku rindu korang . hope lepas niyy kite trgotego lagy keyh . 

oke , next , kite na cite pasal ibu kite , ibu kite saket , masok ward almost 4 hari , sehari kat hosp. kem , 3 hari lagy dekat putra specialist hosp. sian mak kite , duduk sorang2 . kite na teman , tapy abah kite x nak angkat kite dekat hostel , so , ape yg kite boleyh buat skunk just doa n nanges layan perasaan . urmm , to izyan syazwani n najihah syuhadah . thanx for the wish keyh . insyaallah ibu aku tak de papew . sayangs kau orang lha . :)

then , the third story pulak ,  to all readers blog aku yg comel niyhh . first , thanx coz sudi menyinggah kat sini , bace2 semua tuhh lha . second , sorry kalau aku ade ngumpat . maky . buat korang terase haty ke , or  whatsoever la kan . sorry banyak-2 , aku kalau emo . semua orang aku nak maki . ngumpat . ape aku kesah korang terase . tapy tuhh just bile aku emosi oke . 

fourth . hey kak , kau jgn engat kau tue dary aku . aku boleyh saba dengan kau lame2 oke ? ea , aku bency lha ngan prangai kau niyhh . like a kid u know ? don't be childish lha kak  . bency ku tengok lha . kau mara dekat orang laen , kenape aku plak yg kau na mara , tengking bagai . da lha arie tuhh kau tengking aku dekat depan orang ramai , ea , plis jgn bajet bagos boleyh tak ? aku menyampah lha kak . kalau aku ekot kan atie arie tuhh , da aku baling kau kat bawah tau ?selamat aku niyy still waras lagy tahu ? kalau tak .da arwah da enkau niyhh kak , kak . kalau kau rase kau nak maty cepat . buat lha lagy mende2 yg aku tak suke tuhh . thanx sebab buat mende yg ak tak suke . 


last . kite happy , nak tau sebab ape ? sebab 'abg' kite da baek ngan kite . semlam kite gayot ngan dea dari pukul 1 nak dekat2 pukul 2 tuhh , sampai pukul 3 kott . lau tak silap lha . banyak mend kite borak ngan dea . kite gelak je ngan dea . kite suke , dea cakap kite da tue lha . pekak lha . haha . awesome gila lha abg kite . kite syg dea sangatsangat , dea caring n memahami , . nak jady adek dea jugak ? sorry . you must over my deadth body first keyh ? haha  . sekarang kite da boleyh mcg2 dengan dea , calling2 dea . au . kite sygs betol dea . as abg je lah , urmm . keyh lha . got to go . kite na melepax dekat luar rumah pulak , . dengan awek baru kite . auww . haha . bye readers . love all of you . don't care who you are . :)


p/s : perasan tak lagu baru kite ? carta hati by najwa latif . awesomw betol lagu niyh kan ? best gila . baru beberape minit lepas kite tuka . :)
 

No comments:

Post a Comment